Ana SayfaÜnlülerİbrahim Büyükak Trafik Kazası Mı Yaptı?

İlgili Postlar

İbrahim Büyükak Trafik Kazası Mı Yaptı?

Ünlü tiyatro oyuncusu son zamanlarda ve yaptığı filmlerle aldığı rollerle konuşulan İbrahim Büyükak trafik kazası mı yaptı?

İbrahim Büyükak Kimdir?

Beklenmedik Kaza!

İbrahim Büyükak Nurdan Beşen

Ünlü tiyatro oyuncusu İbrahim Büyükak Eşi Nurdan Beşen ile 6 mayıs 2018 de nikah masasına oturan ve hayatlarını birleştiren aynı zamanda Bkm mutfak ile kendini tanıtan Yılmaz Erdoğanın favori öğrencilerinden olan ve bunun yanında çok sıkı arkadaşlıklarıyla da tanınan ve 3 Adam programı ile Oğuzhan Koç ve Eser Yenenler ikilisi ile beraber yaptıkları komedi şovunda yıllarca insanları güldürmeyi başaran isimlerdir. Programla beraber üçlünün birlikte oynadıkları film projeleride oldukça fazla sayıda.Ünlü oyuncunun geçtiğimiz günlerde Bebek’te beklenmedik bir kaza gerçekleştirdiği duyuldu. İbrahim Büyükak basın mensuplarına şöyle yanıt verdi; Yeni film için çekim yaptıklarını ve iznini eşi Nurdan Beşen ile vakit geçirmekle tercih ettiğini söyleyen İbrahim Büyükak eşini beklerken kaza yaptığını dile getirdi.

İbrahim Büyükak Evlendi!

Eser Yenenler Kimdir?

Oğuzhan Koç Kimdir?

İbrahim Büyükak Trafik Kazası Mı Yaptı?

İbrahim Büyükak Trafik Kazası

Ünlü oyuncu İbrahim Büyükak geçen günlerde Bebekte arabasıyla park halinde eşini beklerken trafik kazası yaptı park halinden çıkan  İbrahim Büyükak duvara çarptı arabasında küçük çaplı bir kaza oluştu kaportasında çizikler oluşan İbrahim Büyükak hiç bir yaralanma olmadan kazadan ufak tefek hasarla kurtuldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler