Ana SayfaÜnlülerHadise'nin Leoparlı Kıyafetiyle Küvetteki Pozu Olay Oldu..

İlgili Postlar

Hadise’nin Leoparlı Kıyafetiyle Küvetteki Pozu Olay Oldu..

Başarılı popçu Hadise sosyal medya hesabından yayımladığı cesur pozlarıyla her zaman Magazin gündeminde yer almaya hız kesmeden devam ediyor. Bu defa takipçilerini güldürmeyi başaran ünlü şarkıcıdan küvet pozu geldi. Detaylar Haberimizde..

Hadise’den “Yalnız Uyuyor” Diyen Demet Akalın’a Milyonluk Gönderme

Hadise’nin Leoparlı Kıyafetiyle küvette Verdiği Pozu Olay Oldu..

Sosyal medya hesaplarını aktif kullanan ünlüler başında gelen güzel şarkıcı Hadise, genellikle cesur pozlarıyla takipçilerini mest ettirirdi.

Bu defa Twitter sayfasından yayınladığı leopar kostümüyle küvet’in içinden çektirdiği paylaşımıyla Hadise, hayranlarına komik zamanlar yaşattı.

Hadise kimdir?   

“Yapmam Gereken Bir Sürü Önemli İş Vardı”

Hadise Twitter sayfasından leoparlı kıyafetiyle küvet pozunu yayımladığında fotoğrafın hemen altına, “Yapmam gereken bir sürü önemli iş vardır. O sırada ben.” mesajını yazdı. Ünlü şarkıcı Hadise’nin bu fotoğrafı çok kısa süre içerisinde takipçileri tarafından etkileşim aldı.

İşte Hadise’nin Leoparlı Küvet Pozu..

Eğlenceli Diyaloglar Yaşandı!..

Küvetteki Leopar kıyafetiyle verdiği pozla takipçilerine eğlenceli vakitler geçirten Hadise, komik yorumlara da vesile oldu. Bir takipçisi poz için,

“Allah’ını seven üzerime toprak atsın”mesajını yazarken, diğer bir takipçisi, “Restorana gireken makyajsız, küvete girerken makyajla giriyorsun.” mesajını yazarken eğlenceli diyaloglar yaşandı.

En Son Dakika Magazin Haberleri ….Burada

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler