Ana SayfaÜnlülerÇıplak Fotoğrafını Silen Ciciş Esra'dan Çıplak Teselli Pozu..

İlgili Postlar

Çıplak Fotoğrafını Silen Ciciş Esra’dan Çıplak Teselli Pozu..

Türkiye’de Ciciş Kardeşler olarak bilinen ve sosyal medyada bir hayli ünlü olan  Cicişler  ismiyle tanıdığımız kardeşlerden Esra Ersoy, geçtiğimiz gün çıplak fotoğrafını paylaşmış ve hemen kaldırmıştı. Ciciş Esra tekrar çıplak bir pozunu paylaşarak gündem olmayı başardı. Detaylar Haberimizde..

Çıplak Fotoğrafını Silen Ciciş Esra’dan Çıplak Teselli Pozu..

Ne yapsa olay olan fenomenlerden olan Esra Ersoy, paylaştığı çıplak pozu ile Magazin gündemine yerleşmişti. Bugün yeniden attığı poz ile tekrar gündeme gelen Ciciş Esra,çıplak pozu arz talep meselesi notu ile paylaştı.

İlk çıplak fotoğrafı hesabından sildiği için üzülen takipçilerine teselli olarak tekrar paylaştığı fotoğrafa, “Sanat için soyunamam annem oklavayla döver beni.” ifadelerini ekledi.

“Kusura Bakma Annecim…”

Ciciç Esra Instagram hesabında kendi annesi tarafında izlenildiğini belirtince dekoltemi sergilerim diyerek ” Kusura bakma annecim halk istiyor bu kadarına da kızma.” notunu yazdı ve çıplak teselli pozunu takipçileri için paylaştı.

Ciciş Kardeşler’den Esra Ersoy kimdir?

Sosyal medya hesabından en trend konuları da yayınlayan Ciciş Esra lakablı Esra Ersoy, 10 dakikalık kalan fotoğrafının google trend listesine girdiğini duyurdu.

İşte Ciciş Esra’dan Çıplak Teselli Pozu;

Ciciş Esra Yine Soyundu!

Ciciş Esra Yine Soyundu!

Tüm Ciciş Esra Magazin Haberleri Burada!..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler