Ana SayfaDizilerHercai 14. Bölüm Fragmanı Geldi! Miran Reyhan'la Yeni Bir Hayat Kurabilecek Mi?

İlgili Postlar

Hercai 14. Bölüm Fragmanı Geldi! Miran Reyhan’la Yeni Bir Hayat Kurabilecek Mi?

Atv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Hercai 2. sezon 13. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Azize, Şadoğulları’nın evlerini ellerinden alıyor. Böylelikle kan davası tekrar alevleniyor. Kan davasının durması için Mityat’ın ağası Azize ile Nasuh’u bir araya getirip, Miran’la Reyhan’ın evlenmesini ve bu kan davasının durmasını öneriyor. Ancak iki tarafta kabul etmiyor. Silahlar çekiliyor. Dizinin yeni fragmanında; Reyhan’la Miran evlenmeye karar veriyorlar. Miran babaannesini karşısına alıyor. Miran Reyhan’la yeni bir hayat kurabilecek mi?

Cuma Dizileri 2019

Miran Reyhan’la Yeni Bir Hayat Kurabilecek Mi?

Hercai 14. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Birbirinden ayrı kalamayan ikili evlenmeye karar veriyorlar. Miran Azize’ye, Reyhan’la ayrı bir evde ayrı bir hayat kuracağını söylediğinde büyük tepki alıyor. Kararlı olan Miran Azize’ye restini çekiyor. Bu haberi duyan Hazar ise kızının zorla alıkoyulduğunu zannedip koşuyor ancak Cihan ona engel oluyor. Azize, Reyhan’a bir kolye hediye edip onun kıyameti olacağını söylüyor. Gönül ise sinir krizleri geçiriyor.

İşte Hercai 14. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1175157396047572992

HERCAİ 13. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Gönül’ün Azat’a attığı iftiralar konuşulmaya başlıyor. Buna dayanamayan Azat silahını alıp Miran’ın karşısına çıkıyor. Nasuh, Azat’ın bu yaptığına çok kızıyor. Reyhan’la Miran ise gizlece görüşüyorlar. Tüm aile olanlardan Reyhan’ı suçluyor. Midyat’ın ağası, kan davasının sonlanması için Azize ile Nusah’u yanlarına çağırıp bu işin kan dökülmeden bitmesi için Reyhan’la Miran’ın evlenmesinden başka çare olmadığını söylüyor. Ama iki tarafta buna yanaşmıyor.

Nasuh, eve gelip Azat’ın dedesinin yanına göndermek istiyor. Çünkü kan davası başlamıştır. Miran’da Azat’da ölecektir. Azat, Gönül’ün iftirasından sonra kaçmayacağını söyleyip karşı çıkıyor. Bu arada Miran’ın arabası kurşunlanıyor. Tüm aile Miran’ın öldüğünü zannediyorlar ancak hiç bir şey olmadan kurtuluyor. Nasuh, bu olayı duyduktan sonra bunu Cihan’ın yaptığını düşünerek oğlunu tokatlıyor. Cihan yapmadığını söylese de ona inanan olmuyor.

Azize, Şadoğulları’nın evlerini ellerinden alıyor. Azize, büyük bir zafer kazanmış gibi evin avlusunda dolaşırken Reyhan, karşısına çıkıp yaptığı alçaklığı yüzüne vuruyor. Reyhan, Miran’ı konuşmaya çağırıyor. Azize, Miran’a gitmemesini söylese de ucunda ölüm olsa da gideceğini söylüyor. İkili yeni kararlarını alıyorlar.

Hercai 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Tek Çare Azat İle Miran’ın Kanını Dökmek!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler