Ana SayfaÜnlülerBen Onu Çok Sevdim, O Gitti Beni Dava Etti

İlgili Postlar

Ben Onu Çok Sevdim, O Gitti Beni Dava Etti

Ünlü komedyen ve oyuncu olan Sefa Doğanay’a olan hayranlığını defalarca belirten ve ona olan sevgisini sosyal medyadan belirten takipçisi konuştu; Ben onu çok sevdim, o gitti beni dava etti!”

Sefa Doğanay Kimdir?

Sevgisini Dile Getirdi Mahkemelik Oldu…

Ünlü Türk komedyen Sefa Doğanay sosyal medya hesabından mesajlar gönderen Kudret Dinar’ı Şikayet etti mahkemelik olan dinar açıklamalarda:”Ben ona gayet saf ve temiz duygularımla yaklaştım”dedi Sefa Doğanay şikayetçi olduğu hayranı ile Mahkemede karşı karşıya geldiler.

Takipçisine Dava Açmıştı...

Ben Onu Çok Sevdim, O Gitti Beni Dava Etti

sefa doğanay kudret dinar

Ünlü komedyen Sefa Doğanay, kendisine sosyal medya hesabından tehdit ve taciz içerikli mesajlar attığını söyleyerek şikayetçi olduğu hayranı Kudret Dinar ile mahkemede karşılaştı.duruşmaya çıkan Kudret Dinar “hiçbir kötü niyetim yoktu”diyerek kendisinin öğretmen olduğunu ve psikolog olarak konuşmayı amaçladığını söyledi ”2017’de Sefa Doğanay’ı tanıdım ve tanışmak istedim. Mektup yazıp fotoğrafımı adresine gönderdim. Duygularımı samimi bir şekilde aktardım. Adresini sosyal medyadan biliyordum. Sonra beni engelledi. Hiçbir kötü niyetim yoktu. Sosyal medyadaki hesabımdan kendisine mesaj attım. Hakaret etmedim aksine güzel şeyler yazdım”diyen Kudret Dinarı tacizlik le suçlayan Sefa Doğanay şöyle yanıt verdi”Bu hanımefendi psikolojik olarak aşk yaşıyor benimle. Mahkeme tarihini söyleyerek bana yakın bir tarihte tekrar mesaj attı ‘görüşeceğiz sevgilim’ diye. Ev adresime sosyal medya hesaplarından erişemez. Öyle olsa evimin kapısının önünde bir sürü kişi olurdu. İddianameye konu mesajlar ile tehdit ve hakarete uğradığım doğru” diyerek sözlerine devam etti.

Kudret Dinar Açıklama Yaptı…

kudret dinar

Açıklama yapan Kudret Dinar çok üzgün olduğunu şuan onunda hukuk okuduğunu ve bu davanın iyi sonuçlanmasını beklediğini dile getirdi. Sefa Doğanay’ın mahkemedeki tavrı yüzünden psikolojisi bozulan ve 1 hafta boyunca klinikte yatan Dinar ; bu olayın çok yıpratıcı olduğunu hatta Sefa Doğanay’ın çevresindeki insanlar tarafından taciz edildiğini dile getirdi. Sefa Doğanay’ın duruşmada hakaret içeren ve sinirli bir yapıya sahip olduğunu söyleyen Dinar ” Sefa Doğanay’ın hayranı değilim ama sevdim, hata yapmışım demek ki” diyerek sözlerini noktalandırdı…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler