Ana SayfaÜnlülerYaşar İpek ile Aşk Yaşadığı İddia Edilen Yağmur Aşık'dan Olay Paylaşım..

İlgili Postlar

Yaşar İpek ile Aşk Yaşadığı İddia Edilen Yağmur Aşık’dan Olay Paylaşım..

Geçtiğimiz hafta ünlü şarkıcı Seren Serengil’in boşanma arifesinde olduğu eşi şarkıcı Yaşar İpek  ile yasak aşk yaşadığı öne sürülen Yağmur Aşık, sosyal medya sayfasından cesur dekoltesiyle yaptığı paylaşım çok konuşuluyor. Detaylar Haberimizde..

Seren Serengil’in Eşi Yaşar İpek Yasak Aşk’mı Yaşıyor..

Yaşar İpek ile Aşk Yaşadığı İddia Edilen Yağmur Aşık’dan Olay Paylaşım..

Futbolcu eşi Emre Aşık’ın boşanma davası açtığı eşi Yağmur Aşık’tan derin göğüs dekolteli paylaşımı sosyal medyada olay oldu.

Şarkıcı Yaşar İpek ile adı aşk dedikodularına karışan Yağmur Aşık, Instagramdan yaptığı derin göğüs dekolteli paylaşımı ile yine magazin gündemine son dakika olarak girmeyi başardı.

Yaşar İpek kimdir?

Yaşar İpek İle Aşk Dedikodusu Çıkmıştı!..

Ünlü futbolcu Emre Aşık’ın aldatma dedikoduları sebebiyle boşanma davası açtığı ve 3 çocugunun annesi olan Yağmur Aşık, son dönemlerin Magazin Haberleri‘nde en çok konuşulan ünlüler arasında geliyor.

Eşi Emre Aşık ile çekilmeli boşanmasının peşinden ardından ortak çocuklarının velayetini de Emre Aşık’a kaptıran Yağmur Aşık, türkücü Yaşar İpek ile gündeme yerleşmişti.  Yağmur Aşık’ın şarkıcı Seren Serengil’in  düşük yapma nedeni olarak boşanma davası açtığı eşi Yaşar İpek ile tekne tatiline çıktığı dedikoduları  son dakika magazin haberlerinde bomba etkisi yaratmıştı.

Yağmur Sarnıç’tan Şiddet Şoku!

Hakkında çıkan yasak aşk dedikoduları hakkında herhangi bir açıklama yapmayan Yağmur Aşık, derin dokolteli Instagram paylaşımını “Merhaba orada mısın” iletisiyle paylaştı.

İşye Yağmur Aşık’ın Derin Dekolteli O Paylaşımı;

Tüm Yağmur Aşık Ve Yaşar İpek Magazin Haberleri Burada!..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler