Ana SayfaÜnlülerYemek Takımım Ev Satın Alır..

İlgili Postlar

Yemek Takımım Ev Satın Alır..

Türkiye’nin Afrodit lakablı ünlü oyuncusu Banu Alkan, bugün sevilen magazin programı 2. Sayfa’ya katıldı. Ünlü oyuncu Banu Alkan, geçmiş zamanlarda sahip olduğu lüks yaşantısı ve şimdiki durumu hakkında önemli açıklamarı olay oldu.. Detaylar Haberimizde..

Banu Alkan’dan Reynmen’e Çağrı

Banu Alkan: Yemek Takımım Ev Satın Alır..

Vatan Gazetesi Magazin Müdürü Gülşen Yüksel Salt ile Posta Gazetesi Magazin Müdürü Müge Dağıstanlı’nın Kanal D ekranlarında hazırlayıp sunduğu 2.Sayfa programında bugün Yeşilçam yıldız oyuncusu Afrodit lakablı Banu Alkan çarpıcı açıklamalar bulundu.

İşte Banu Alkan’ın Çok Özel Açıklamalar!..

“Yüzümde hiç estetik yok. Saç rengim de yıllardır aynı…” ifadeleriyle özel hayatı hakkında konulara değinen Afrodit dünya yıldızları hakkında da çarpıcı bilgiler verdi..

Banu Alkan: “Sophia Loren’in Tüm Sırlarını Biliyorum..”

…..Kuaföre Paris’e Alexander’a giderdim saçlarımı boyatmaya. Sophia Loren’in tüm sırlarını söyledi bana gittiğim kuaför.”

“Gül Yemek Takımım Bir Ev Satın Alır!..”

Samimi açıklamalarına devam eden Banu Alkan; ‘Güvenme güzelliğine bir sivilce yeter, güvenme malına bir kıvılcım yeter’ demiş atalarımız… Evdeki gül yemek takımım bir ev alırdı ama yalıya mazot alamadım…..

Banu Alkan kimdir?

…..Yemek odamın tamamı gül ağacından. Değeri 1,5 milyon civarında.  İtalya’da yılda 1 tane yapılıyor. Geçen gün kız kardeşime ‘satalım’ dedim. Kıyamıyorum. Üstüne bir şey koyulduğu zaman üzülüyorum.”

banu alkan ile ilgili görsel sonucu

Banu Alkan’dan Burcu Esmersoy’a Sert Gönderme!

“Milyonlarla Oynarken Sıfıra İndim!..”

Milyon dolarlarla oynarken sıfıra inebiliyor insan. Herkesin başına gelebilir. Kıymetini bilmek lazım.  Çok paracı olmamak lazım ama değerini de bilmek lazım.” sözleriyle açıklamalarını tamamladı.

 

En Son Dakika Banu Alkan Magazin Haberleri Burada!…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler