Ana SayfaÜnlülerKıvanç Tatlıtuğ'un Gelirinin 30 bin TL Olduğunu Söyleyen Avukatından Açıklama Geldi 

İlgili Postlar

Kıvanç Tatlıtuğ’un Gelirinin 30 bin TL Olduğunu Söyleyen Avukatından Açıklama Geldi 

Geçtiğimiz gün görülen davasıda hakim karşısına çıkıp aylık gelirinin 30 bin lira olduğunu ifade eden Kıvanç Tatlıtuğ’un avukatından geri adım niteliğinde bir açıklama geldi. Geri vitese alan ünlü oyuncu Tatlıtuğ’un avukatı’nın açıklaması ve tüm Detaylar Haberimizde..

Kıvanç Tatlıtuğ ve Eşinin Acı Günü!

Kıvanç Tatlıtuğ’un Avukatından Açıklama Geldi!

Görüldüğü davasında 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle, vergide usulsüzlük yaptığı öne sürülerek yargı karşısına çıkan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, önceki gün hakim karşısına çıktı. Davada aylık geliri 30 tl. olarak ifade eden Kıvanç Tatlıtuğ’un avukatından şaşırtan gaf açıklaması geldi.

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

Vergi Usul Kanuna Muhalefet Suçundan Yargılanıyor!..

Vergi usul kanuna muhalefet suçundan yıllar önce sahte fatura kullandığı iddiasıyla 6 yıldan 10 yıla varan hapis talebiyle davada yargılanmasına başlanan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un Anadolu 13. Asliye Ceza Mahkemesinde yapılan duruşmasına kendisi ile avukatı Yalçın Kavak da katıldı.

Kıvanç Tatlıtuğ'un aylık gelirinin 30 bin TL olduğunu söyleyen avukatı ile ilgili görsel sonucu

30 Bin Tl’lik Aylık Gelir Açıklaması Sosyal Medyayı Salladı…

Aylık gelirinin ortalama 30 bin lira olduğunuifade eden Kıvanç Tatlıtuğ’un bu olay açıklaması sosyal medyada magazin gündemine kısa sürede yerleşti.

Geliri en yüksek oyuncular arasına giren Kıvanç Tatlıtuğ aylık gelirinin 30 bin TL açıklamasının peşinden ünlü oyuncunun avukatı Yalçın Kavak araya girdi.

Kıvanç Tatlıtuğ'un aylık gelirinin 30 bin TL olduğunu söyleyen avukatı ile ilgili görsel sonucu

Avukatı Yalçın Kavak: “Kıvanç Aylık Gelirini Hesaplayamadı”

Kıvanç Tatlıtuğ’un avukatı Yalçın Kavak; “30 bin lira meselesi benim gafım. Hakim Bey, Kıvanç’a ‘Aylık kazancın ne kadar’ diye sordu. Kıvanç da orada bir şok geçirdi. Hesaplayamadı mı, ne yaptı bilmiyorum.” ifadelerini kullandı.

Avukat : O Açıklamanın Sahibi Benim..Özür Dilerim”

Açıklamalarına devam eden Avukat Yalçın Kavak; “Hakim bana dönüp baktı. ’30 bin liranın üstünde’ dedim. O açıklama Kıvanç’ın değildir, benimdir. Burada bir hata var, o hatanın da müsebbibi benim. Çok özür diliyorum” sözleriyle açıklamasını tamamladı..

Tüm Kıvanç Tatlıtuğ Magazin Haberleri Burada!…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler