Ana SayfaDedikoduMustafa Sandal Asistanıyla Aşk Mı Yaşıyor?

İlgili Postlar

Mustafa Sandal Asistanıyla Aşk Mı Yaşıyor?

Temmuz ayında Melisa Sütşurup’la ihanet yüzünden ayrılan Mustafa Sandal’ın asistanı Gülşah Esra ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia ediliyor. Ayrılık sonrasında olaylarla gündeme gelen Mustafa Sandal aşkı yeniden mi buldu? Mustafa Sandal asistanıyla aşk mı yaşıyor? Merak ettiğiniz tüm detaylar haberimizde;

İhanet Aşkı Bitirdi!

6 aylık ilişkilerini Temmuz ayında büyük bir kavgayla sonlandıran Melisa Sütşurup ve Mustafa Sandal’ın arasına ihanet girmişti. Mustafa Sandal’ın Fransa tatilinde bir güzelle olan yakınlaşması bir hayranının telefonuna yansımış ve ikili arasında kavgaya neden olmuştu. Bunun üzerine barışarak aşklarına yeniden bir şans veren çift Mustafa Sandal’ın New York konserine birlikte gitmişti. Ancak konser dönüşü Sütşurup’un Sandal’ın telefonunda başka bir kadından gelen mesajı yakalaması aşka son noktayı koymuştu.

Mustafa Sandal’ın Son Hali “Ayrılık Yaradı” Dedirtti!

Melisa Sütşurup Mustafa Sandal’ı Sildi!

İhanetin ardından sarsılan ilişkilerini toplamaya çalışırken bir başka güvensizlikle yıkılan ilişkinin ardından Melisa Sütşurup, Mustafa Sandal hakkında çok sert konuşmuştu. İhaneti kaldırmayarak ayrılan Melisa Sütşurup, yaşanan olayların ardından Mustafa Sandal’la olan tüm fotoğraflarını silmiş ve Sandal’ı sosyal medya hesaplarından da çıkarmış ancak ikili arasındaki atışma uzun bir süre devam etmişti.

Melisa Sütşurup Kimdir?

Mustafa Sandal Asistanıyla Aşk Mı Yaşıyor?

Son dönemlerde çalkantılı aşk hayatıyla gündemde olan Mustafa Sandal‘ın asistanı Gülşah Esra ile aşk yaşadığı iddia ediliyor. Bodrumda birlikte tatil yapan ikilinin birlikte teknedeki videoları iddiaları iyice güçlendirmişti. Bugün yaşlılar için düzenlenen bir yardım organizasyonuna katılan Sandal’ın sözleri kafaların iyice karışmasına neden oldu. Muhabirlere “Bakın aşk iddiaları çıkan asistanım da burada” diyerek gönderme yapan ünlü popçu kendisine sorulan aşk iddialarını “Buraya bu güzel insanlar için geldik, şimdi buranın sorusu mu bu?” yanıtıyla gülerek yanıtlayan Sandal aşk iddialarını ne reddetti, ne de kabul etti.

Mustafa Sandal Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler