Ana SayfaÜnlülerMustafa Sandal'ın Son Hali "Ayrılık Yaradı" Dedirtti!

İlgili Postlar

Mustafa Sandal’ın Son Hali “Ayrılık Yaradı” Dedirtti!

Yaz başında Mustafa Sandal ile 10 yıllık evliliğini bitirme kararı alan Emina Jahovic, stresten 10 kilo verirken Sandal, spora ağırlık vererek geldiği son hali herkesi şaşırttı. Detalar Haberimizde..

Mustafa Sandal’ın Eski Eşi Emina, Sonunda Tüm Gerçekleri Anlattı!

Emina Erirken, Mustafa Kas Yaptı !

Mustafa Sandal ile 10 yıllık evliliğini, geçen haziranda sona erdiren Emina Jahovic, yaşadığı stres yüzünden aşırı derecede zayıfladı. Sırplı şarkıcı Emina Jahovic, Mustafa Sandal ile evliliğinden olan oğulları Yaman (10) ve Yavuz’un (6) daha çok küçük olduğunu ve boşanmayla ilgili konuları onlara açıklayamadığına değinerek aşırı strese girdiğini ve çok zayıfladığını yağtığı ropörtajda dile getirmişti. Ünlü şarkıcı Mustafa Sansal ise eski eşinin aksine spora ağırlık vererek fit vücuduyla görenleri hayrete düşürdü.

Emina Jahovic,
Emina Jahovic Son Hali

Mustafa Sandal Kimdir ?

Son Fotoğrafı Ayrılık Yaradı Dedirtti!

Emina’nın stresten kilo verdiği bu dönemde Mustafa Sandal da spor hayatına ağırlık vererek kas yapmaya başlaması Magazin basınında ayrı bir merak konusu oluşturdu. Mustafa Sandal, sık sık vücudunu gösteren fotoğraflarını Instagram hesabından takipçileri için paylaşmayı ihmal etmiyor.

Mustafa Sansal Son Hali
Mustafa Sansal Son Hali

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler