Ana SayfaÜnlülerDidem Uzel: "İnsanlara Sataşmak Tarzım Değil"

İlgili Postlar

Didem Uzel: “İnsanlara Sataşmak Tarzım Değil”

Didem Uzel Sarı’nın, Hande Erçel’in katıldığı  Coachella festivalde giydiği kıyafete, “Bu kumaş ve model bana pavyonu anımsıtıyor” dediği iddia edilmişti. Habertürk’e konuşan eski manken, “Bu kızımızı tanımıyorum bile. Hem insanlara sataşmak tarzım değil” ifadelerini kullandı. Detaylar Haberimizde..

Didem Uzel bebeğine laf edilince ateş püskürdü!

“Bu kumaş ve model bana pavyonu anımsıtıyor”

Evlenince ABD’ye giden ve orada yaşamaya başlayan eski manken Didem Uzel Sarı’nın genç oyuncu Hande Erçel’in’Coachella festivalinde giydiği kıyafeti, “Bu kumaş ve model bana pavyonu anımsıtıyor” diyerek eleştirdiği iddia edilmişti.

Hande Erçel  Coachella festivali
Hande Erçel Coachella festivali

“Bu Kızımızı Tanımıyorum Bile!”

Konuyla ilgili Habertürk’ten Arif Hür’e konuşan Didem Uzel Sarı, “25 yıldır piyasadayım, bir kumaşa yapılan yoruma bir insan ismi yapıştırılsın ve haber olsun hayatımda ilk kez duyuyorum. Hatta ben bu kızımızı tanımıyorum bile. Yeni jenarasyon olsa gerek” diyerek kendisini savundu. Polemiğe girmekten hiç haz almadığını altını çizen eski manken Didem Uzel Sarı, “İnsanlara sataşıp haber olmak tarzım değil. Bu tarz gündeme zaten ihtiyacım yok. Çünkü ben uzağım, o yüzden sinirlendim” şeklinde ifadeler kullandı.

Didem Uzel Kimdir ?

Instagram’da bir moda sayfası Hande Erçel ile İtalyan moda tasarımcısı ve model Chiara Ferragni’nin fotoğrafını yan yana koyarak takipçilerinin görüşlerini almıştı. Fotoğrafın altına yorum yapan Didem Uzel Sarı, “Bu kumaş ve model bana pavyonu anımsıtıyor” notunu düşerek Hande Erçel’in hayranlarının tepkisini çekmişti.

Hande Erçel  Chiara Ferragni
Hande Erçel Chiara Ferragni

Hande Erçel Kimdir ?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler