Ana SayfaKimdirDidem Uzel kimdir?

İlgili Postlar

Didem Uzel kimdir?

Bir dönemim ünlü oyuncularından Didem Uzel kimdir? Uzun zamandır sosyal medya dışında kendisini pek göremediğimiz Didem Uzel nerede ve ne zaman dünyaya geldi, nasıl ünlü oldu? Didem Uzel kiminle evlendi? Hayatı nasıl değişti? Didem Uzel hakkında merak edilen her şey haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Didem Uzel kimdir? Nerede ve ne zaman dünyaya geldi?

Didem Uzel, 19 Mayıs 1971 tarihinde Sakarya’da dünyaya geldi.

Didem Uzel’in burcu ne?

Didem Uzel, 19 Mayıs günü dünyaya geldiğinden dolayı Boğa burcudur.

Didem Uzel’in kariyeri

Didem Uzel, 1993 yılında Best Model of Turkey yarışmasına katıldı. Yarışmada, ikinci seçilmeyi başardı. Yarışmadan bir yıl sonra Avrupa güzellik yarışmasına katıldı ve Türkiye’yi temsil etti. Yurt dışında gerçekleşen bu yarışmada da ikinci seçilmeyi başardı.

Didem Uzel’in rol aldığı diziler

Güzellik yarışmalarından başarı elde etmeyi başaran Didem Uzel, oyuncu olmaya karar verdi. Eylül, Büyük Umutlar, Hızma, Yalan, Yürek Çığlığı, İki Aile, Doktorlar ve İntikam isimli dizilerde rol aldı.

Didem Uzel’in evlilik hayatı

Didem Uzel, bir gün arkadaşları aracılığı ile Amerika’da yaşayan borsacı Selim Sarı ile tanıştı. Kısa sürede aralarında oluşan aşk ilişkisinin heyecanına kapılan Didem Uzel, her şeyi ve kariyerini bırakıp Selim Sarı ile evlendi ve Amerika’ya yerleşti. Didem Uzel ve Selim Sarı’nın bu evliliğinden Leo Aslan ismini verdikleri bir erkek çocukları dünyaya geldi. Eski oyuncu ve manken Didem Uzel, şimdilerde bebeğini büyütüyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler