Ana SayfaKimdirFebyo Taşel kimdir?

İlgili Postlar

Febyo Taşel kimdir?

Febyo Taşel kimdir? Febyo Taşel nerede ve ne zaman dünyaya geldi, hangi burç, kaç yaşında, nasıl ünlü oldu, mesleği nedir, kariyerinde hangi çalışmaları gerçekleştirmiştir? Febyo Taşel hakkında merak edilen her şeyi sizler için araştırdık. Hakkında her şeyi haberimizde bulabilirsiniz…


Bugün Doğan Ünlüler

Febyo Taşel kimdir? Nerede ve ne zaman dünyaya geldi?

Febyo Taşel, 10 Aralık 1973 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Hala daha İstanbul’Da yaşayan Febyo Taşel, Musevi kökenlidir.

Febyo Taşel’in burcu ne?

Aralık ayını 10. günü dünyaya gelmiş olan Febyo Taşel’in burcu Yay’dır.

Febyo Taşel’in mesleği ne?

Febyo Taşel, besteci ve müzisyen kimlikleri ile tanınan bir isimdir. Henüz ortaokul döneminde müziğe ilgi duymaya başlayan Taşel, gitar çalmakla ilgilenmeye başladı. Bu vesile ile İzi Eli’den gitar ve armoni dersleri aldı. Sonrasında piyanoya ilgi duymaya başladı. Hatta çeşitli yarışmalara da katıldı. Febyo Taşel İstanbul Üniversitesi Metalurji Mühendisliği Bölümü mezunudur.

Febyo Taşel’in kariyerindeki çalışmalar nelerdir?

Febyo Taşel, 1994 yılında besteleri ile dikkat çekmeye başladı. Taşel, 1997 yılında Umut yolcuları isimli eseri ile Halıcı Bilgisayarla Beste yarışmasına katıldı. Yarışmada finale kadar gelmeyi başardı. Bir yıl sonrasında profesyonel sahne çalışmalarına başladı.

Febyo Taşel, 2001 yılında Yücel Arzen’in Kimseler Bilmez isimli albümünün aranjörlüğünü yaptı. Funda Arar’ın Alagül isimli albümünde yaptığı prodüktörlük ve aranjörlük görevini üstlenen Febyo Taşel, bu çalışması ile müzik kariyerindeki en büyük çıkışını yakaladı.

Ünlü müzisyen Febyo Taşel, günümüzde birçok ünlü sanatçıya beste vermekte ve kariyerinde emin adımlar ile ilerlemekte.

Febyo Taşel ve Funda Arar’ın evliliği

Ünlü müzisyen Febyo Taşel, ünlü şarkıcı Funda Arar ile evlidir. 2004 yılında büyük bir aşkla evlenen Febyo Taşel ve Funda Arar çiftinin, 2013 yılında Aras ismini verdikleri bir erkek çocukları dünyaya geldi.

Funda Arar kimdir?

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler