Ana SayfaKimdirEylül Deniz Çolak kimdir?

İlgili Postlar

Eylül Deniz Çolak kimdir?

Son zamanlarda evli iş adamı Ömer Dinçkök ile yaşadığı yasak aşkla gündemde olan Eylül Deniz Çolak kimdir? Eylül Deniz Çolak nerede ve ne zaman dünyaya geldi, nasıl ünlü oldu? Eylül Deniz Çolak hakkında merak edilenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Eylül Deniz Çolak kimdir? Nerede ve ne zaman dünyaya geldi?

Eylül Deniz Çolak, 2 Mart 1982 yılında Antalya’da dünyaya geldi. Eğitim hayatını da doğduğu yer olan Antalya’da tamamladı. Drama ve spikerlik eğitimi aldı.

Eylül Deniz Çolak hangi burç?

Eylül Deniz Çolak 2 Mart doğumlu olması ile birlikte Balık burcu kadınıdır.

Eylül Deniz Çolak’ın kariyeri

Eylül Deniz Çolak, kariyerine 1996 yılında bir radyo kanalında şiir programı sunmaya başlayarak adım attı. Aynı yıl içerisinde spikerlik de yaptı. 1998 yılında ise, uluslararası bir kanalda yayınlanan Sanat Günlüğü isimli bir kültür sanat programını sundu.

Şiir yazma konusunda müthiş bir yeteneğe sahip olan Eylül Deniz Çolak, 2002 yılında Pera Masalı isimli bir şiir kitabı yayınladı. Şiirlerinde yansıttığı tarzı son derece dikkat çekicidir. Kendine has bir tarzı olan Eylül Deniz Çolak, dikkat çeken bir isim.

Oyunculuk da yapan Eylül Deniz Çolak, Sınır, Zerda, Çemberimde Gül Oya, Asla Unutma, Kaptan ve Yaban Gülü gibi sinema ve dizilerde rol aldı.

Eylül Deniz Çolak ve Ömer Dinçkök aşkı

Eylül Deniz Çolak’ın ismi sık sık evli iş adamı Ömer Dinçkök ile birlikte anılıyor.

Ömer Dinçkök kimdir?

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler