Ana SayfaKimdirÖmer Dinçkök kimdir?

İlgili Postlar

Ömer Dinçkök kimdir?

Son zamanlarda genç sevgilisi Eylül Deniz Çolak’a aldığı lüks hediyeler ile gündeme gelen Ömer Dinçkök kimdir? Ömer Dinçkök, nerede ve ne zaman dünyaya geldi, ne iş yapar, çalışmaları nelerdir? Ömer Dinçkök hakkında merak edilenleri haberimizde bulabilirsiniz…


Bugün Doğan Ünlüler

Ömer Dinçkök kimdir? Nerede ve ne zaman dünyaya geldi?

Ömer Dinçkök, 1 Ocak 1948 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Selanik göçmeni olan Dinçkök’ün babası, 1912 yılında Selanik’ten İstanbul’a göç etti. Ömer Dinçkök’ün ailsinin 1944 yılında dünyaya gelen Ali Raif Dinçkök ve 1956 yılında dünyaya gelen Nilüfer Dinçkök Çiftçi olmak üzere iki çocuğu daha var.

Ömer Dinçkök hangi burç?

Ömer Dinçkök, 1 Ocak tarihinde dünyaya gelmesi ile Oğlak burcu erkeğidir.

Ömer Dinçkök’ün eğitim hayatı

Ömer Dinçkök, Robert Koleji Yüksek Okulu İş İdaresi ve Ekonomi Bölümü’nden mezun oldu. Ardından İngiltere’de Lisans üstü eğitim aldı.

Ömer Dinçkök’ün kariyeri

Ömer Dinçkök, Akkök Şirketler Grubu’nda iş hayatına adımını attı. 1971 yılında burada çalışmaya başlayan Dinçkök, şirkette ve alt grubunda yer alan kuruluşlarda Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Üyeliği yaptı.

Ömer Dinçkök, 2008 yılında Atlantik Holding’i kurdu. Bu şirkette de Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı.

1987 yılında İSO Meclis üyeliği yapan Ömer Dinçkök, 11 yıl boyunca yönetim kurulu üyeliği yaptı.

Ayrıca, 1987 yılında TOBB Sanayi Konseyi’nde başkanlık, 1987 ve 1989 yıllara arasında Türk Sanayicileri ve İş Adamları Derneği yönetim kurulu başkanlığı yaptı.

Ömer Dinçkök, 38 yıldır Ayşegül Dinçkök ile evlidir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler