Ana SayfaKimdirİbadet Yaparken Kaybolan Metin Kur Kimdir?

İlgili Postlar

İbadet Yaparken Kaybolan Metin Kur Kimdir?

İbadet yaparken yaptığı kampta kaybolan genç müzisyen Metin Kur, sevenlerini yasa boğdu. Peki, Metin Kur kimdir? Genç müzisyen hakkında detaylar haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

İbadet Yaparken Kaybolan Metin Kur Kimdir?

Metin Kur, 1975 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. 43 yaşında olan müzisyenin, 1.80 boyu vardır. Anadolu Üniversitesi Klasik Arkeoloji Bölümü’nde eğitimini tamamlayan Metin Kur, müzisyenliğinin yanı sıra yaşam koçluğu ve kişisel gelişim uzmanlığı da yapmakta. Metin Kur geniş bir kitle tarafından takip edilmektedir.

Kor, söz ve müziklerinin kendisine ait olduğu ‘En Güzel Sensin’, ‘Mavi’, ‘Senmişim’, ‘Yanı Başıma’ ve ‘Üzüm Güzeli’ isimli şarkıları herkesin dilinde olmakla beraber, birçok kişi tarafından da sevilerek takip edilmektedir. Metin Kur, son olarak Antalya’ya ibadet yapmak için kurmuş olduğu kampta kaybolmuştur.

Çalışmalarda Metin Kor’a rastlanmazken, kamp yaptığı bölgede çadırının yırtık olduğu, tüm kişisel eşyalarının ise yerinde durduğu gözlendi. Yaklaşık 4 gündür süren arama çalışmaları ise dün akşam saatlerinde son buldu. Olayın artık adli boyuta taşındığı, kayıp olarak tutanaklara geçtiği öğrenildi. Metin Kur’un sevenleri ve ailesi iyi bir haber için beklemekte.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler