Ana SayfaÜnlülerDeren Talu'nun Annesi Defne Samyeli İçin"Anneye Nispet Pozu" Dedirten Paylaşımı !

İlgili Postlar

Deren Talu’nun Annesi Defne Samyeli İçin”Anneye Nispet Pozu” Dedirten Paylaşımı !

Şarkıcılık yapan Defne Samyeli ve kızı Deren Talu’nun bikinili pozları sosyal medyayı salladı. Eski manken Defne Samyeli’nin beyaz bikinili fotoğrafının hemen ardından kızı Deren Talu da bikinili paylaşım yaptı. Detayları Haberimizde..

Defne Samyeli’den Bikinili Show!

Deren Talu da Paylaşmadan Duramadı!

Dün sosyal medyada bikinili fotoğraf paylaşan 46 yaşındaki Defne Samyeli kusursuz fiziğiyle tüm dikkatleri üzerinde topladı. Defne Samyeli kızları Deren (22) ve Derin (15) ile kelimenin tam anlamıyla arkadaş gibi takılıyor. Kızlarıyla Alaçatı’ya giden Defne Samyeli’nin Instagram’da paylaştığı fotoğraflar olay oldu. Defne Samyeli’nin bikinili fotoğrafının magazinde etkisi sürerken Eren Talu’dan kızı olan Deren Talu da bikinili fotoğrafını paylaştı.

Deren Talu
Deren Talu

‘Deren’den anneye nispet pozu’ dedirtti!

Defne Samyeli’yi görenler ‘Bu nasıl 46? Maşallah’ yorumunda bulunulan olay yaratan bikinili karelerinin ardından bu defa annesinin fotoğraflarını çeken 21 yaşındaki Deren Talu, objektif karşısına geçti ve o da bikinili bir pozunu kendi Instagram hesabından paylaştı. Genç kızın annesinin hemen ardından bu tarz bir paylaşımda bulunması onu takip edenlerin; ‘Deren’den anneye nispet pozu’ şeklinde yorumlar yapılırken Fotoğrafı görenler ”Anasına bak kızını al”  diye yorum yapanlarda oldu.

Defne Samyeli Kimdir ?

Defne Samyeli ve Kızları
Defne Samyeli ve Kızları

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler