Ana SayfaÜnlülerPopçu Hatice'den bir bikinili poz daha!

İlgili Postlar

Popçu Hatice’den bir bikinili poz daha!

Popçu Hatice’den bir bikinili poz daha! Ünlü pop şarkıcısı Hatice, sosyal medya hesabından yaptığı yeni paylaşım ile yine gündeme geldi. Birbirinden iddialı pozları ile yaz aylarına damgasını vuran Hatice, son paylaşımı ile büyüledi. Detaylar haberimizde…

Hatice ve Seda Akgül arasında ‘Bikinili poz taklidi’ polemiği

Hatice’den iddialı poz

Son zamanların en dikkat çekici isimlerinden olan ünlü pop şarkıcısı Hatice, özellikle sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile dikkat çekiyor. Müzik dünyasının nabzını tutan Hatice, fit vücudu ve sportif kimliği ile büyülüyor.

Hatice kimdir?

Hatice’den bikinili paylaşım

Popçu Hatice, sosyal medya hesabından denize karşı bikinili poz verip, “Ben tek siz hepiniz notu ile paylaştı.

İşte Hatice’nin bikinili pozu

Daha önce de gündem olmuştu

Hatice, daha önce de sosyal medya hesabından iddialı pozlar paylaşmış, özellikle havuza atladığı paylaşımı ile olay yaratmıştı. Binlerce beğeni ve yorum alan Hatice’nin paylaşımın ardından Seda Akgül de benzer bir paylaşımda bulunmuştu. Bu iki paylaşım medyada yer almış, Seda Akgül’ün Hatice’yi taklit ettiği iddia edilmişti. Hatice, haberlerin ardından hesabından “Programda Türkücü Hatice der, aşağılayıcı üslup kullanır. 10 yıldır pop yapıyorum. Sanatçı ile şarkıcı arasındaki farkı bilme sonra gel de beni taklit et, çektiğim videoyu ve pozu taklit et. Pes artık Seda Akgül. Biz yapınca gündem olmak diyorsun da ablam yaşındaki sen yapınca ne oluyor bu durum. Hatırlarsan bir programda fiyatını arttırmaya çalışıyor diye kötü bir üslup kullanmıştın. Sanırım kıskanmışsın. Tayyar abi süpersin. Photoshop’un kralını yapmış abla.” şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu. Seda Akgül de bir paylaşım yaparak Hatice’ye “Bu fotoğrafta hiç fotoshop yok. Atlayışımı çok beğendiğim için paylaştım. Hatice’nin pozuyla da ilgisi yok ama ona benzettiyseniz çok teşekkür ederim. Hem yaşça büyüğüm, hem de taş gibi kadın.” diye yanıt vermişti.

Pop şarkıların dikkat çeken ismi Hatice, son dönemlerde fit vücudu ve bikinili pozları ile dikkat çekiyor. Hatice, bu formunu spor yapmasına borçlu olduğunu vurgulamıştı. Ünlü popçuya, iddialı pozları ile gündeme gelmesi sonrasında konser teklifleri yağmaya başladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler