Ana SayfaÜnlülerEmina Jahovic Stresten 10 kilo Verdi!

İlgili Postlar

Emina Jahovic Stresten 10 kilo Verdi!

Mustafa Sandal’la 10 yıllık evliliklerini bitiren Emina Jahovic, oğlu Yaman’a boşanma sebebini bir türlü açıklayamadığı için stresten 10 kilo verdi. Detaylar Haberimizde..

Mustafa Sandal ve boşandığı eşi Emina Jahovic kavga etti!

Çocuklarına Açıklayamadı!

Mustafa Sandal ile 10 yıllık evliliğini, geçen haziran ayında sona erdiren Emina Jahovic, yaşadığı stres yüzünden aşırı derecede zayıfladı görüldü. Memleketi Sırbistan’ın önemli gazetelerinden Kurir’e konuşan şarkıcı, Mustafa Sandal ile evliliğinden olan oğulları Yaman (10) ve Yavuz’un (6) daha çok küçük olduğunu ve boşanmayla ilgili konuları onlara açıklayamadığına değindi. Büyük oğlu Yaman’ın bazı şeylerden haberdar olduğunundan bahseden Emina Jahovic, “Yaman çok hassas bir çocuk. Boşanmamızı ona açıklamakta zorluk çekiyorum. “dedi.

Emina Jahovic Zayıflığı
Emina Jahovic Zayıflığı

 Emina Jahovic,

Emina Jahovic Kimdir ?

“Uyku Uyumamaya Başladı!”

Emina Jahovic, “Son dönemde uyku uyumamaya başladı ve bu da beni çok fazla üzüyor” ifadelerini kullandı. Kız kardeşinin psikiyatrist olduğuna dikkat çeken Sırp şarkıcı Emina Jahovic, “Sürekli kardeşimle çocuklarıma boşanma sonrası nasıl davranılması konusunda fikir alışverişinde bulunuyorum” dedi.

Mustafa Sandal Kimdir ?

“Hayatımız Kısa Sürede Düzene Girdi”

Mustafa Sandal’la boşanmasının hayatını etkilediğini söyleyerek devam eden Emina Jahovic, “Ama hayatımız kısa sürede düzene girdi. Yeni bir düzen kurduk ve şu anda normal hayatımızı yaşıyoruz” diye konuştu.

 Emina Jahovic,
Emina Jahovic,

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler