Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil Yalancı mı Çıktı?

İlgili Postlar

Seren Serengil Yalancı mı Çıktı?

Seren Serengil Yalancı mı Çıktı? Daha önce yaptığı bir açıklamada yeni bir programa başlayacağını açıklayan Seren Serengil, program için verdiği tarihte ekranlarda görünmedi. Serengil’in açıklamasına rağmen verdiği tarihte ekrana gelmemesi, ‘yalan mı söyledi?’ dedikodularına neden oldu? Detaylar haberimizde…

Seren Serengil ile Yaşar İpek’den Bir Düğün Daha !

Seren Serengil yeni program yapacağım demişti ama…

Geçtiğimiz günlerde Yaşar İpek ile Bodrum’daki evlerinde düzenledikleri düğün töreni ile konuklarını ağırlayan Seren Serengil, geçtiğimiz ay Kanal D ekranlarında canlı yayın sırasında 15 Ağustos günü yeni bir programa başlayacağını açıklamıştı. Hayranları, dün gün boyunca Seren Serengil’in yeni programını bekledi. Daha önceden bir tanıtımı da yayınlanmayan bilinmeyen yeni program, dün herhangi bir kanalda bulunamadı. Seren Serengil’i ekranda göremeyen hayranları, büyük hayal kırıklığı yaşadı. Ardından, ‘Seren Serengil yalan mı söyledi?’ dedikoduları yapılmaya başlandı.

Seren Serengil kimdir?

Medyanın yorumu

Seren Serengil’in yeni bir programa başlayacağını açıklaması, ancak verdiği tarihte herhangi bir kanalda yer almamasını Uçankuş ele aldı. Bir araştırma yapan Uçankuş, araştırmaları neticesinde medyada yer alan kişilerin yaptıkları yorumları sadece isim ve soyisimlerinin baş harflerini kullanarak yayınladı. İşte Uçankuş’ta yayınlanan o açıklamalar:

Soru şu: “Seren Serengil, üstteki videoda izlediğiniz gibi 15 Ağustos’ta ekrandayım dedi. Peki sizce bugün hangi kanalda başlayacak?..”

G.K: Bence yeniden Star TV’de olabilir, saat 10.30’u bekleyelim. Diğer kanalların olumsuz dönüş yaptığını duydum.

İ.K: Bence yine doğru söylemiyor. Hiçbir kanalda başlayacağı yok. Şimdi bugün sorsanız, ben aslında 15’inde ekran ısınmalarına-çalışmalarına başladığımı söylemek istemiştim falan deyip, yine birkaç ay ötelemeyle, milleti oyalamaya gidecektir.

Ü.Ö: Son mahkeme kararlarında gördüğüm kadarıyla ikametini artık Dubai’de bir adres olarak veriyor. Belki bir Arap kanalında başlayacaktır, o yüzden burada bizim haberimiz olmayabilir.

A.T: Süveyş kanalında!.. Şakası bir yana bence Seren artık sadece YouTube kanalında ortaya çıkabilir. Ama O’nun Youtube kanalı da o kadar zayıf ki, orada da çıkmaz sanırım. (Ama oraya kalacak gibi) Zaten 50’ye gelmiş, bence hırs yapmasın, dinlensin artık…

S.M: Star, ATV, Kanal D, Show TV, Fox TV, TRT, Beyaz TV, UçanKuş TV v.s olmaz… Bu kanallardan biri olsaydı tanıtım yapardı. Diğer kanallar olabilir mi, bilemiyorum.

E.Y: Bence, sadece instagram hesabında… Ya Yaşar İpek’i havuzda çekerken ya da Yaşar İpek O’nu daha önce yaptığı gibi görüntüleyip, “Bakın selülütleri yok” derken görebiliriz. Ya da görümcesiyle barışıp(Eylem İpek, O’nun aktif olan instagram hesabında canlı yayın yapabilir.

E.Ş: Sezonun işleri belli oldu. 2019 yazını yani 15 Ağustos 2019’u kastetmiş olabilir ama…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler