Ana SayfaÜnlülerBuse Varol, Alişan'ın eski nişanlısı Eda Erol hakkında ilk kez açıklama yaptı!

İlgili Postlar

Buse Varol, Alişan’ın eski nişanlısı Eda Erol hakkında ilk kez açıklama yaptı!

Buse Varol, Alişan’ın eski nişanlısı Eda Erol hakkında ilk kez açıklama yaptı! Alişan’ın eşi Buse Varol’dan, eski nişanlı Eda Erol hakkında ilk açıklama geldi. Buse Varol, Eda Erol için neler dedi? Detaylar haberimizde…

Alişan pinti mi? Buse Varol açıkladı!

Buse Varol ilk kez açıklama yaptı

Geçtiğimiz Mayıs ayında Alişan ile evlenen ünlü oyuncu Buse Varol, teve2 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa isimli magazin programına konuk olarak katıldı. Varol, samimi açıklamalarda bulunurken, eşi Alişan’ın eski nişanlısı Eda Erol ile ilgili de konuştu. Buse Varol, Eda Erol hakkında ilk kez konuştu.

Buse Varol Kimdir?

Buse Varol’dan ilk kez Eda Erol açıklaması

Alişan’ın eşi nişanlısı Eda Erol hakkında ilk kez konuşan Buse Varol, “Bir gün TV’de magazin programı izlerken Alişan’ın nişanlandığını, evlenmek üzere olduğu haberine denk geldim. ‘Ayy bir Alişan bir de Beyaz vardı. Geriye ben kaldım. Alişan bekleseydi, onunla evlenirdim’ diye esprili konuşma yaptım. Ağzımdan çıkan bir dua gibi evrene mesaj olarak gitmiş. Alişan mutluluğa adım atarken hangi kafayla bunu söyledim anlamıyorum.” diye konuştu.

Alişan kimdir?

Vicdanlı bir insanım, ayrılık haberlerine çok üzüldüm

Alişan’ın ayrılık haberini aldığında neler hissettiği sorulan Buse Varol; “Vicdanlı bir insanım. İnanın, ayrılık haberlerine üzüldüm. Sonuçta Eda da, bir genç kız. Evlilik ve yuva hayali kurdu. Ne kadar üzülmüştür. Kendisini tanımıyorum, ama saygı duyuyorum. Sosyal medya bir dönem bizleri kıyasladı. Bu çok üzücü, sıkıcı ve kırıcıydı. Onun da özel hayatı var. Belki annesi, ya da varsa erkek arkadaşı rahatsız oluyor. Belki böylesi onun için daha iyi ve hayırlı olmuştur. Yolu açık olsun, hep mutlu olsun.” dedi.

Eda Erol Kimdir?

Eda Erol’un ayrılık yorumu ne olmuştu?

Eda Erol da, Alişan ile ayrılığının ardından “Alişan ile nişanlılık dönemi bir yolculuktu ve bitti. Herkese mutluluklar.” diye konuşmuştu.

Alişan ve Buse Varol çifti, altı ay birlikteliğin ardından geçtiğimiz Mayıs ayında İstanbul’da lüks bir otelde gerçekleşen bir düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi. Şimdilerde, bebek sahibi olmak için gün sayıyorlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler