Ana SayfaKimdirEda Erol Kimdir?

İlgili Postlar

Eda Erol Kimdir?

Uzun zamandan beri ilişki içerisinde olduğu bilinen fakat bu konuda çok fazla bilgi alınamayan Alişan hakkında önemli detaylara ulaşıldı. Özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı son görüşmesi ile evlilik sözü vererek tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Alişan’ın Esra Erol’un kardeşi Eda Erol ile ilişki yaşadığı öğrenildi. Özellikle paylaşılan son fotoğraf ile birlikte bu ilişki resmen onaylanırken, bugünün magazin gündemindeki en önemli isimlerinden bir tanesi de Eda Erol oldu.


Bugün Doğan Ünlüler

Eda Erol Merak Ediliyor!

Türk televizyonlarının uzun zamandan beri sevilen isimlerinden birisi olan Esra Erol’un kardeşi olan Eda Erol, bugüne kadar çok fazla gündeme gelmemişti. Fakat sanat camiası içerisinde bulunan Eda Erol’un özellikle Alişan ile tanıştıktan sonra hoşlantı duyduğu ve çiftin böylece bir ilişkiye başladığı belirtildi.

Alişan’ın özellikle uzun zamandan beri aradığı aşkı Eda Erol’da bulduğu ve çiftin oldukça mutlu bir beraberlik sürdürdüğü de yakın çevresi tarafından paylaşılmış durumda. Eda Erol ile Alişan aşkının ortaya çıkmasının ardından en çok araştırılan konuların başında ise Eda Erol yer aldı. magazin dünyasından uzak bir yaşam süren Eda Erol, Alişan ile başladığı ilişkisi nedeniyle bundan sonraki süreç içerisinde çok fazla göz önünde olacak.

Eda Erol Kimdir?

1986 yılında doğan Eda Erol, özellikle Esra Erol’un kız kardeşi olarak sürekli gündemde yer almayı başardı. Özellikle bir yıl önce 46 Yok Olan dizisinde yer almasıyla oyunculuk kariyerine de başlayan Eda Erol, gösterdiği başarılı performansı ile adından söz ettirmişti.

Dizinin sona ermesinin ardından farklı bir dizide yer almadığından dolayı çok fazla gündeme gelemeyen Eda Erol, bir sinema filminde de rol almayı başarmıştı. Film ve dizide başarılı bir performans sergileyen oyuncu, bundan sonraki süreçte özellikle Alişan birlikteliği sonrasında daha fazla gündemde olarak daha farklı projelerde yer alabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler