Ana SayfaÜnlülerDidem Uzel bebeğine laf edilince ateş püskürdü!

İlgili Postlar

Didem Uzel bebeğine laf edilince ateş püskürdü!

Amerika’da yaşayan eski oyuncu ve manken Didem Uzel, bebeğine laf eden takipçisine adeta ateş püskürdü. Uzel, sert yoruma sert yanıt verdi. Detaylar haberimizde…

Eski manken Didem Uzel’in bebeği, Instagram fenomeni haline geldi

Didem Uzel’in yeni hayatı

Güzelliği ile bir döneme damga vuran eski manken ve dizi oyuncusu Didem Uzel, yıllar önce aşkı için hem Türkiye’yi, hem de kariyerini terk etti. Amerika’ya yerleşen Uzel, New York’ta yaşamaya başladı. 2012 yılında Selim Sarı ile dünya evine giren Didem Uzel, şimdilerde bebeği Leo Aslan’ı büyütmekle ilgileniyor.

Didem Uzel kimdir?

Sosyal medya fenomeni Leo Aslan

Didem Uzel’in güzeller güzeli bebeği, annesinin sosyal medyada yaptığı paylaşımlar sayesinde tam bir fenomen oldu. Leo Aslan bebeğin kendine has takipçileri bile var.

Pis boğaz, öğütücü

Didem Uzel’in bebeği Leo Aslan’ın fotoğrafını yayınladığı bir paylaşımına bir takipçisinden eleştirisel yorum geldi. Sosyal medya kullanıcısı, Didem Uzel’in bebeği için “Bu çocuğu görünce ‘pis boğaz’ diyesim geliyor nedense yada ‘öğütücü’ ” şeklinde bir yorum yazdı.

Siz nasıl bir annesiniz?

Didem Uzel, takipçisinin bu yorumuna “Siz nasıl bir annesiniz? Bir evlat, bir bebek için bu yorumu yapabiliyorsunuz! Çok çirkinsiniz çok. İçiniz ziftlenmiş sizin. Yazık.” diyerek sitemli bir yanıt verdi.

Sevmiyorum bu çocuğu, itici geliyor

Uzel’in takipçisinin yorumu sertleşti ve” Sana anneliğimle ilgili öyle şeyler anlatırım ki, ağzın açık kalır! Benim anneliğimi sorgulamak ne haddine? Çevremde anneliğim parmakla gösteriliyor bir parça merakın gitmiştir umarım. Ben sadece sevmiyorum bu çocuğu o kadar. İtici geliyor. Her çocuğu sevmek zorunda da değilim. Tekrar söylüyorum bu çocuk obez. O zaman ben de sana sorayım. Nasıl bir annesin de çocuğunu bu kadar pis boğaz yapabildin? Bariz sağlıksız besleniyor.” şeklinde oldu.

‘Annem’ diye ağlıyor

Didem Uzel, takipçisinin bu yorumu karşısında çok sinirlendi ve “Siz gerçekten bir skandalsınız. Arkadaşıma buraya yorum yazdı diye ‘Ben kimin kızıyım biliyor musun k…r’ diye mesaj yazmışsınız. Bir kadın olarak yazdıklarınızdan (devamı var) utandık biz. Siz ne kadar iyi bir anneyseniz, ben de okadar iyiyim. Hiçbir anne çocuğu için kötüsünü düşünmez. Sizin başka çocuklara yaklaşımınız karakterinizi ele veriyor. Sevimsiz yada obez olabilir ama onun bana ihtiyacı var. ‘Annem’ diye ağlıyor. Bir ana kuzusu.Anlatabildim mi?” yanıtını verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler