Ana SayfaÜnlülerBir oturuşta en fazla eti hangi ünlü yedi? En fazla et yeme...

İlgili Postlar

Bir oturuşta en fazla eti hangi ünlü yedi? En fazla et yeme rekoru kimde?

Bir oturuşta en fazla eti hangi ünlü isim yemiş olabilir. İştahlı ya da iştahsız olarak bildiğimiz hangi ünlüler et yeme rekorunu kırmış olabilir? “Az yer” dediğimiz ünlü isimlerden biri kaç kilo et yemiş olabilir? Ya da “Çok yer” dediğimiz hangi ünlü isim listede gerilerde olabilir? Et yeme rekoru hangi ünlüde? Sizler için araştırdık ve bir oturuşta en fazla eti yiyen ünlü ismi bulduk, işte en çok et yiyen ünlüler! Detaylar haberimizde…

En fala et yeme rekoru hangi ünlüde?

Birden gözünüzü korkutmamak adına ilk etapta düşük rakamlardan başlayalım. Rekor kırma alanında başarı göstermiş, ancak listenin en gerilerinde yer alan ünlü isimlerden başlayarak rekora doğru birlikte koşalım…

İşte en çok et yiyen ünlüler

  • Çağla Şıkel

İncecik ve zarif duruşunun ardından iştahlı bir kimlik barındırdığını beklemediğimiz o isim; Çağla Şıkel’den başkası değil. Manken olarak en fit isimler arasında yer alan Şıkel, kuzu kafesini çok seviyor ve bir oturuşta bir kilo eti tek başına yemiş.

Çağla Şıkel kimdir?

  • Fabri

Çağla Şıkel’i az bir farkla takip eden isim, Beşiktaş’ın İspanyol kalecisi Fabricio Agosto Ramirez oldu. Fabricio Agosto Ramirez’in bir oturuşta tek başına iki kilo kaburga etini yediği öğrenildi. Ramirez için, “Gol değil, et yiyor” espirileri yapılmıştı.

  • Meltem Cumbul

Meltem Cumbul da iştahlı isimlerden çıktı. Zayıf olsa da iştahlı olduğu ortaya çıkan Cumbul’un rekoru da iki kilo et.

  • Bülent Ersoy

Ünlü kalecinin ardından Türkiye’nin Diva’sı, Türk Sanat Müziği’nin ustası Bülent Ersoy’a sıra geliyor. Ersoy’un, önce biftekler, ardından 450 gram olan 2 adet pirzola, ardından 300’er gramlık 2 adet kasap köfte ile yine 300 gram olan bir adet kaşarlı köfte olmak üzere toplamda iki buçuk kilo eti bir oturuşta tek başına yediği söylenmişti. Hatta, Diva konu hakkında esprili bir açıklama yapmış ve “Aa arkadaşlar eksik bilgi vermişler. Ben 2 buçuk kilo et ile doyacak insan mıyım. Dinozor yedim. Artık böyle abartılı haberlere alıştım, gülüyorum. Mantıklı insan buna inanabilir mi? Bu olabilir mi, bir insan bu kadar yiyebilir mi? Bir porsiyon steak geldi, Nusret Bey kendisi elleriyle yedirdi. İki tek de köfte yedim. Ayrıca benim ne yediğimden kime ne? Ben kimseye bunu hesabını vermem. Kendi paramı yiyorum, kime hesap vereceğim?” demişti.

Bülent Ersoy kimdir?

  • Neto

Sıradaki isim Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Luis Carlos Novo Neto. Neto’nun kuzu kafes, küşleme, lokum olmak üzere 3 kilo et yediği öğrenildi.

  • Alişan

Bu isimleri takip eden yeni rekor sahibi Alişan oldu. Alişan’ın bir oturuşta üç buçuk kilo eti yediği duyuldu.

Alişan kimdir?

  • Alex De Souza

Alex de Souza’da iştahlı ünlülerden çıktı. Souza’nın Türkiye’ye geldiği sırada bir oturuşta dört kilo eti yediği öğrenildi. Hatta, üstüne bir de bir porsiyon baklava yediği duyuldu.

  • Hafthor Julius Björnsson

Rekora doğru yaklaştıkça sıra Hafthor Julius Björnsson’a geliyor. 2 metre 6 santim boyunda, 190 kilogram ağırlığında olan ünlü oyuncu Björnsson’ın, bir oturuşta antrikot, kuzu kafes ve lokum olmak üzere 5 buçuk kilo et yediği öğrenildi.

  • Mustafa Topaloğlu

Şimdi de rekorun sahibine gelelim. Daha önceden 3 buçuk kilo et yeme rekoruna sahip olan bu isim, şimdi 6 kilo 750 gram ile kırılması güç bir rekora imza attı. Bu isim, Mustafa Topaloğlu’ndan başkası değil.

Mustafa Topaloğlu kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler