Ana SayfaÜnlülerMerve Özbey'dan bomba açıklamalar: Kendimi daha dişi hissediyorum!

İlgili Postlar

Merve Özbey’dan bomba açıklamalar: Kendimi daha dişi hissediyorum!

Ünlü şarkıcı Merve Özbey’den bomba açıklamalar. Yıldız Tilbe’nin Yıldızlı Şarkılar albümünde büyük bir çıkış yakalayan Merve Özbey, “Kendimi daha dişi hissediyorum” şeklindeki açıklamaları ile dikkat çekti. Merve Özbey’in kendisi ile ilgili yaşadığı bu değişimin sırrı ne? Detaylar haberimizde…

Merve Özbey, İhanetin Ardından Açıldıkça Açıldı!

Merve Özbey dinlenme rekorları kırıyor

Şarkıcı Merve Özbey, geçtiğimiz haftalarda yayınlanan Yıldız Tilbe’nin Yıldızlı Şarkılar isimli albümünde “Vuracak” isimli şarkıyı seslendirmişti. Özbey’in şarkısı, müzikseverlerden tam not aldı, dinlenme rekorları kırdı.

Merve Özbey Kimdir?

Merve Özbey “Vuracak” şarkısına klip çekiyor

Merve Özbey, “Vuracak” şarkısına klip çekti. Kamera karşısına geçen Özbey, çekimlerden önce basın mensupları ile bir araya geldi. Yıldız Tilbe’nin albümünde yer almaktan dolayı onur duyduğunu belirten Özbey, “Parçanın sevilmesi dinleyenlerin takdiri. Artık izleyenlerin de takdiri olacak. Önemli bir albüm. Yıldız Tülbe Türkiye’deki en önemli sanatçılardan. Bu albümde olmak için çok zorlandım. Meğerse varmışım haberim yokmuş. Yokum diye çok korkmuştum. Ömrü hayatım boyunca yer aldığım en doğru projelerden birisi. İlk ikide olmasındansa bu albümün içinde olmak benim için daha önemli.” diye konuştu.

Gün geçtikçe daha dişi hissediyorum

Son dönemlerde tarzında yaptığı değişiklikle dikkat çeken Merve Özbey, yeni imajının sırrını “30’a 15 gün var. İnsan kendini tanıyor, ne yakışır ne yakışmaz. Kendini profesyonel ellere teslim edince böyle bir sonuç çıkıyor. Gün geçtikçe daha dişi hissediyorum.” sözleri ile açıkladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler