Ana SayfaÜnlülerFunda Arar sahnede nikahlandı!

İlgili Postlar

Funda Arar sahnede nikahlandı!

Funda Arar sahnede büyük bir sürprizle karşılaştı. Konser vermek için sahneye çıkan Funda Arar, kendini bir anda nikah masasında buldu. Ünlü şarkıcı, şaşkınlığını üstünden atamadan “evet” dedi. Detaylar haberimizde…

Funda Arar: Siz beni esas gençliğimde görecektiniz!

Funda Arar’ın unutulmaz Antalya konseri

Ünlü şarkıcı Funda Arar, Antalya’nın Finike ilçesinde bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Uluslararası Finike Portakal Festivali kapsamında düzenlenen etkinlikte sahne aldı. Funda Arar, kendisini dinlemeye gelen konuklarına yüksek tempolu şarkıları ile unutulmaz bir gece yaşattı. Sahnede karşılaştığı sürpriz ile kendisi de unutulmaz bir gece yaşadı.

Funda Arar kimdir?

Funda Arar’a nikah süprizi

Funda Arar sahnedeyken, sahneye Finike Belediye Başkanı Ak Partili Kaan Osman Sarıoğlu ile eşi Dilek Sarıoğlu, Funda Arar’ın eşi Febyo Taşel çıktı. Finike Belediye Başkanı Ak Partili Kaan Osman Sarıoğlu ile eşi Dilek Sarıoğlu, evlilik yıl dönümleri olan Funda Arar ve eşi Febyo Taşel’e sürpriz bir nikah töreni hazırlamıştı.

Febyo Taşel kimdir?

Konser sahnesi, nikah salonu oldu

Belediye görevlileri, konser sahnesini bir anda nikah salonuna çevirdi. Önceden tüm hazırlıkların tamamlandığı sürpriz tören ile, ünlü şarkıcı Funda Arar ve eşi Febyo Taşel’in nikahları tazelendi.

“Evet” dediler

Funda Arar ve eşi Febyo Taşel’e yapılan nikah tazeleme sürprizi ile gelin ve damat yıllar sonra birbirlerine tekrar “evet” dedi. Havai fişek gösterisi ve konfeti şölenini göz alıcıydı. Alkışların havada uçuştuğu anlara, Cengiz Kurtoğlu da bir şarkı seslendirerek eşlik etti.

Funda Arar ve Febyo Taşel nikah tazeledi

Ünlü şarkıcı Funda Arar ve ünlü müzisyen Febyo Taşel, 2004 yılında nikah masasına oturmuşlardı. Ünlü çiftin, 2013 yılında Aras ismini verdikleri bir erkek çocukları dünyaya gelmişti. Çift, geçtiğimiz günlerde sahnede nikah tazeledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler