Ana SayfaÜnlülerFunda Arar: Siz beni esas gençliğimde görecektiniz!

İlgili Postlar

Funda Arar: Siz beni esas gençliğimde görecektiniz!

Sesi ve güzelliğiyle ön plana çıkan başarılı şarkıcı Funda Arar, birçok hayran kitlesine sahiptir. Funda Arar bugüne kadar başarılı projelere imza atmış, birçok etkinlikte yer almış ve birçok ödüle laik görülmüştür. Şarkıcı Funda Arar, Çankırı Karatekin Üniversitesi’nin Uluyazı Kampüsü’nde sahneye çıkarak, yüzlerce üniversitelinin yıl sonu heyecanına dahil oldu. Sahnede devleşen Funda Arar öğrencilerin büyük ilgisine maruz kaldı. İşte detaylar…

Funda Arar‘dan Angelina Jolie Pozu

Güzel Şarkıcı Öğrencilerle Buluştu!

Güzel şarkıcı Funda Arar, “Öğrenciliğinizin kıymetini bilin, sonra bu günlerinizi çok arayacaksınız. Allah hepinize hedeflerinize ulaşmayı ve bu ülkeye faydalı bir birey olmayı nasip etsin” sözleriyle öğrencilere seslendi. Sahnesinde, Hababam Sınıfı’yla özdeşleşen Erkin Koray’ın unutulmaz eseri ‘Estarabim’i de yüzlerce kişilik öğrenci eşliğinde seslendirdi.

Funda Arar Kimdir?

Funda Arar, Sen beni birde gençliğimde görecektin!

Yaklaşık iki saat kadar sahnede kalan şarkıcı, danslarıyla da beğeni topladı. Söylediği şarkılarla birlikte bol bol dans etmeyi de ihmal etmedi. Bir hayranının “Çok güzel dans ediyorsun Funda Abla” sözlerine Funda Arar, “Sen beni bir de gençliğimde görecektin. Gerçi şimdi de fena sayılmam da. Eh yani… Sahneye başlarken söyledim ya. Gençliğinizin kıymetini bilin” şeklinde esprili bir yanıt verdi. Başarılı şarkıcı, sahnesini gençlerin ısrarı üzerine, kıvrak dansları eşliğinde Rum Havası parçasıyla tamamladı. Öğrenciler tarafından eğlenceli saatlere, Funda Arar şarkılarıyla ve dansıyla damga vurdu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler