Ana SayfaÜnlülerTuğba Ekinci'den skandal 'taciz' açıklaması: Kadın yüz vermezse, erkek taciz etmez!

İlgili Postlar

Tuğba Ekinci’den skandal ‘taciz’ açıklaması: Kadın yüz vermezse, erkek taciz etmez!

Tuğba Ekinci skandal açıklamalara imza attı. Taciz konusunda açıklama yapan Tuğba Ekinci, “Kadınlar yüz vermeden Türk erkeği taciz etmez. Olsa bana olurdu.” dedi. Ekinci’nin bir kadın olarak bu açıklamaları yağması büyük şaşkınlık yarattı. İşte detaylar…

Tuğba Ekinci ” Tarkan İğrenç Böyle Erkek Mi Olur ” Dedi

Tuğba Ekinci’den skandal taciz açıklaması

‘O Şimdi Asker’ şarkıcı ile büyük bir çıkış yakalayan Tuğba Ekinci, skandal bir açıklama yaptı. Bir kadın olarak nasıl bu sözleri söylediği konusunda hayrete düşüren Ekinci, günümüzün en acı sorunu olan ‘taciz’ hakkında inanılması güç sözler etti.

Tuğba Ekinci: Kadın yüz vermezse erkek taciz etmez

Türk erkeğinin tacizde bulunmasında kadının etkili olduğunu savunan Tuğba Ekinci, “Türk erkeği asildir. Kadınlar yüz vermeden hiçbir Türk erkeği taciz etmez. Olsa bana olurdu. Durup dururken bu yaşıma kadar kimsenin tacizini görmedim. Onu söyleyen kadınlar emin ol ki o adama yüz vermiştir.” diye konuştu.

Tuğba Ekinci bir kadın olarak nasıl böyle konuştu?

Son yıllarda toplumun kanayan yarası olan taciz konusu sık sık acı haberler ile gündeme gelirken, Tuğba Ekinci’nin bir kadın olarak tacize neden olan tarafın kadın olduğunu savunması şaşkınlık yarattı. Masun genç kızların ve kadınların hiç tanımadıkları kişiler tarafından yolda yürürken bile taciz edildiği bir dönemde, şarkıcı Tuğba Ekinci’nin bu sözlerine hiçbir anlam verilemedi. Ekinci’nin bu skandal sözleri çok tartışılacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler