Ana SayfaÜnlülerBengü bu akşam nişanlanıyor!

İlgili Postlar

Bengü bu akşam nişanlanıyor!

Ünlü şarkıcı Bengü bu akşam nişanlanıyor! Bir yıldır aşk yaşadığı Selim Selimoğlu ile evlilik yolunda ilk adımı atana Bengü, bu akşam nişan yüzüklerini takacak. Detaylar haberimizde…

Bengü ve Doğukan Medetoğlu Rekora Koşuyor

Bengü evlilik yolunda ilk adımını atıyor

Bengü, bir yıl önce kalbini Selim Selimoğlu’na kaptırmıştı. Aşklarını soluksuz yaşayan çift, evlilik yolunda ilk adımı atıyor. Geçen ay Fransa’da Selim Selimoğlu’ndan evlilik teklifi alan ve ‘evet’ diyen Bengü, bu akşam nişanlanıyor.

Bengü kimdir?

Her şey kusursuz olacak

Bengü ve Selim Selimoğlu çifti, aile arasında yapılacak olan sade bir nişan töreni ile nişan yüzüklerini takacak. Nişan töreninde süsleme ve fotoğraf çekimi gibi detaylar için bir organizasyon şirketi ile anlaşma yapan Bengü’nün, her şeyin kusursuz olması için hiçbir masraftan kaçınmadığı öğrenildi.

Selim Selimoğlu kimdir?

Biz iki gönül; birbirimizi çok sevdik

Evlilik yolunda Selim Selimoğlu ile ilk adımını atan Bengü, mutlu haberi dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu. Nişan yüzüklerinin fotoğrafını paylaşan Bengü, fotoğrafın üstüne “Biz iki gönül; birbirimizi çok sevdik. Bir ömrü beraber geçirmeye karar verdik. Yarın ilk adımımızı ailelerimizin huzurunda atıyoruz. Her gönül bir olsun diye, bir ömür boyu sürsün diye…” notunu yazdı.

Sırada düğün var

Ünlü şarkıcı Bengü, geöen ay Paris’te sevgilisi Selim Selimoğlu’ndan evlilik teklifi almıştı. Teklife ‘evet’ yanıtını veren Bengü, bu akşam gerçekleşecek nişan töreninin ardından düğün hazırlıklarına başlayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler