Ana SayfaKültür ve SanatMüzikBengü ve Doğukan Medetoğlu Rekora Koşuyor

İlgili Postlar

Bengü ve Doğukan Medetoğlu Rekora Koşuyor

Özel yaşamında oldukça mutlu olan ve evlilik hazırlıkları yapan güzel ve sempatik şarkıcı Bengü, sanat yaşamında da başarıdan başarıya koşuyor.

‘ENBE Orkestrası 2018’ adlı albümde yer alan ENBE Orkestrası feat Bengü ve Doğukan Medetoğlu’nun seslendirdiği ‘Yorma’ isimli şarkı dijital platformlarda 10 milyonu geçerek yeni bir rekora imza attı. Parça 10 milyon kişi tarafından izlendi. Aynı zamanda albümün CD satışları da 25 bini geçti.

DMC’den çıkan ve kısa sürede büyük ilgi gören albümde Bengü’nün yanı sıra Burcu Güneş, Elieve, Ezgi Ayçe, Ferhat Göçer, Feride Hilal Akın, İlyas Yalçıntaş, İzel, Sinan Akçıl, Yonca Lodi ve Ziynet Sali de yer alıyor.

2018’e Damga Vuracak

Türkçe müziğin yanı sıra Macaristan ve Fransa gibi ülkelerde edindiği engin birikim ve deneyimi çağdaş pop müzikle birleştiren Behzat Gerçeker’in öncülüğünde kurulan Enbe Orkestrası, 13 parçadan oluşan yeni albümüyle 2018’e de damgasını vurmaya hazırlanıyor. Bugüne kadar Ajda Pekkan’dan Ferhat Göçer’e, Tarkan’dan Işın Karaca’ya sayısız efsanevi isimle unutulmaz çalışmalara imza atan Enbe Orkestrası, bu kez güçlerini Ziynet Sali, İlyas Yalçıntaş, İzel ve Sinan Akçıl ile birleştirdi. Albüm meyvelerini vermeye başladı. ENBE orkestrası 2018 albümü dillere pelesenk olacağa benziyor.

Bengü Evleniyor Mu?

Bengü Kimdir?

Doğukan Medetoğlu Kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler