Ana SayfaKültür ve SanatMüzikSami Levi, Binbir Surat 'Zühtü' Oldu!

İlgili Postlar

Sami Levi, Binbir Surat ‘Zühtü’ Oldu!

Sefarad grubuyla tanıdığımız Sami Levi, sürpriz bir single albüm ile yıllar sonra yeniden müzik piyasasına dönüş yaptı. 7 yıl aradan sonra müzik piyasasına merhaba diyen Sami, Türk Halk Müziğinin oynak türkülerinden olan ‘Zühtü’nün yeni versiyonu ile aramızda…

2003 yılında, kendi isimlerini taşıyan bir albümle ve “Osman Aga” şarkısıyla, müzik piyasasına giriş yapan Sefarad grubu, o yıllarda şarkılarıyla büyük beğeni görmüştü. 2005 yılında, 2. albümleriyle müzik dünyasına farklı tarzlarıyla ses getirmeye devam eden grup; 2007 yılında çıkardıkları 3. albümlerinden sonra dağıldı ve grubun solisti olan Sami Levi, müzik yolculuğunu yalnız sürdürmeye başlamıştı.

2007 yılında “Kimler Geçti Alemde (Hade Hade/Duke Duke)” adlı ilk solo albümüyle, Sefarad müziklerinin icrasına devam eden Sami Levi; 2011 yılında, 2. solo albümü olan “Seve Seve”den sonra uzun bir süre herhangi bir albümle müzik piyasalarında yer almamıştı. 7 yıl aradan sonra yeniden aramıza dönen başarılı müzisyen Levi, ‘Zühtü’ adlı single albümüyle müzik severlerle buluştu.

Bir zamanların en beğenilen kült şarkılarından olan ‘Zühtü’ yıllar boyunca birçok film müziğinde ve de cover şarkı olarak karşımıza çıkmıştı. Popülerliğini halen de sürdürmeye devam eden Anonim türkü, bu yıl ise yeni düzenlemesi ve Sami Levi yorumuyla karşımızda…

Klibinde Kılıktan Kılığa Girdi!

Ünlü sanatçı Sami Levi’nin yeni single çalışması ‘Zühtü’ Poll Production etiketiyle dijital platformlardaki yerini aldı. 13 Nisan’da yayına sunulan klibiyle çok dikkat çeken Levi, kılıktan kılığa girdi.

Çekimleri yaklaşık 12 saat süren video klipte, binbir tipleme yapan Sami, toplamda 6 kostüm değiştirdi. Başarılı sanatçı, hem şarkının hareketli melodisiyle hem de video klipteki eğlenceli ve renkli görüntüleriyle, izleyicilere keyifli dakikalar yaşatıyor.

Albümde Kimlerle Çalıştı?

Bu yıl, Sami Levi yorumuyla dinleyeceğimiz ‘Zühtü’ şarkısının aranjesi Ceyhun Çelikten imzası taşıyor. Seyrantepe Midas Stüdyoları’nda gerçekleştirilen renkli klibin yönetmenliği ise Kemal Başbuğ tarafından gerçekleştirildi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler