Ana SayfaDünyaAdriana Lima'dan, Metin Hara'ya çağrı: Yanıma yerleş!

İlgili Postlar

Adriana Lima’dan, Metin Hara’ya çağrı: Yanıma yerleş!

Dünyaca ünlü model Adriana Lima, yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Metin Hara’ya çağrıda bulundu. Metin Hara’yı ülkesine davet eden Lima; “Yanıma yerleş, burada fırsat çok.” dedi. Metin Hara New York’a mı yerleşecek? İşte detaylar…

Adriana Lima, fotoğraf çekimlerin de coştu ! kuralı bozdu…

Türk yazar Metin Hara ve dünyaca ünlü model Adriana Lima aşkı neredeyse bir yıldır devam ediyor. Evlilik yolunda ilerleyen çift, sık sık birbirlerini ziyaret ediyor. Ancak, aradaki mesafe artı dayanılmaz bir hal almaya başladı. Çift, daha fazla birlikte olmak istiyor.

Adriana Lima Kimdir?

Adriana Lima’dan Metin Hara’ya sürpriz teklif

Dünya basınının yakın markajında olan Adriana Lima ve Metin Hara aşkı devam ederken, Adriana Lima’dan Metin Hara’ya gelen teklif gündeme geldi. İddiaya göre; Adriana Lima, sevgilisi metin Hara’nın kariyeri için önemli bir teklifte bulundu.

Metin Hara kimdir?

Yanıma yerleş Metin, burada fırsat çok.

Posta’dan Eylem İpek Şafak’ın haberine göre; Adriana Lima, 11 aydır aşk yaşadığı Metin Hara’ya, “Yanıma yerleş. New York-İstanbul arasında yaşaman çok zor. Burası kariyerin için önemli, fırsat çok.” şeklinde bir teklifte bulundu.

Yaşam koçu olarak Metin’le çalışın

Dünyaca ünlü model Adriana Lima’nın arkadaş çevresine “Yaşam koçu olarak Metin Hara ile çalışın.” şeklinde tavsiyelerde bulunduğu da öğrenildi.

Evlilik yolunda ilerliyorlar

Geçtiğimiz yaz aylarında aşk yaşadıkları ortaya çıkan Adriana Lima ve Metin Hara çifti, aşklarının reklam olduğu ve çok kısa sürede biteceği şeklindeki yorumlara kulak asmadı ve hala daha solu dizgin yaşamaya devam ediyorlar. Metin Hara, geçtiğimiz aylarda Adriana Lima’nın ailesi ile tanışmak için Amerika’ya gitmişti. Kısa bir süre sonra Adriana Lima’da Metin Hara’nın ailesi ile tanışmak için Türkiye’ye gelmişti. Ünlü çift, evlilik yolunda hızla ilerliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler