Ana SayfaÜnlülerAdriana Lima, fotoğraf çekimlerin de coştu ! kuralı bozdu...

İlgili Postlar

Adriana Lima, fotoğraf çekimlerin de coştu ! kuralı bozdu…

Dünyanın en güzel kadınları arasında sayılan, ünlü manken ne yapsa gündemde oluyor. Anlaşma yaptığı bir markanın çekimlerin de, gayet iddialı pozlar veren Adriana Lima, neden bu çekimler de kuralı bozdu? hepsi ve daha fazlası haberimizde…

Adriana Lima Kimdir?

Adriana Lima’ dan Cesur Pozlar!

Dillere destan güzelliğiyle dikkat çeken, Brezilyalı manken sosyal medyanın en çok konuştuğu ünlü isimlerden. Mankenlik deneyimi ile, defilelerin en çok arananları arasında. Her defilesini başarı ile sergileyen ünlü manken, podyumun tozunu arttırıyor. Özel hayatı ile dikkat çeken manken, sosyal medya üzerinden, takipçilerin ilgiyle takipte olduğu bir güzel. Her fotoğrafı olay olan güzel, fotoğraf çekimlerinde epeyce cesur görüntüler sergiledi. Metin Hara’ nın, sevgilisinin resimleri ile ilgili yorumu merak konusu?

Metin Hara Kimdir?

Adriana Lima “Çıplak Poz Vermem Demişti” Kuralı Bozdu!

Metin Hara ile ilişkilerinden sonra, özel hayatıyla gündemden hiç düşmeyen Adriana Lima, sosyal medya hesabından paylaştığı mutluluk resimleriyle, epeyce konuşuluyor. Metin Hara ile bir araya geldiği her fırsatta, mutluluğunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşıyor. Geçen paylaştığı yazıda söyledikleri çok konuşulmuştu. Metin Hara yasak mı getiriyor? diye çok konuşulmuştu. Sosyal medya hesabından “çıplak fotoğraf paylaşmayacağım” diyen Adriana Lima, aradan çok zaman geçmeden, bir markanın reklam çekimlerinde coştu. Reklam çekimleri New York’ta yapılmakta olup, çekimler sırasında derin yırtmaçlı eteğiyle dikkat çeken ünlü manken Adriana Lima, çekim boyunca farklı kıyafetlerle cesur pozlar verdi. Ünlü manken, güzel fiziğiyle dikkat çekti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler