Ana SayfaDedikoduGülben Ergen'e 1 Liralık Dava!

İlgili Postlar

Gülben Ergen’e 1 Liralık Dava!

Yeşim Salkım, Gülben Ergen’e şaka gibi bir dava açtı. Daha öncesinde “evliyken, evli erkeklerle ilişki yaşama iddiasıyla itham etme ve kişilik haklarına saldırma” gerekçesiyle Yeşim Salkım’a 100 bin TL’lik tazminat davası açan Gülben Ergen, şimdi de Salkım’ın kendisine karşı açtığı komik meblağlı tazminat davasıyla gündemde…

Yeşim Salkım: ‘’Gülben Ergen, Sen Türkiye Cumhuriyeti’nin gördüğün en büyük…. Nokta nokta nokta’’

Geçtiğimiz aylarda, Gülben Ergen’in “evliyken evli erkeklerle beraber olduğu” iddiasını ortaya süren Yeşim Salkım’a, bu itham ve saldırgan söylemleri nedeniyle Gülben Ergen tarafından 100 bin TL’lik tazminat davası açmıştı. Salkım ise Ergen’e, bir dönem evli olduğu eşi Hakan Uzan ile ilişki yaşadığı iddiasıyla 1 TL’lik karşı manevi tazminat davası açtı.

Yeşim Salkım, Gülben Ergen’i İfşa Etti, İşinden Oldu!

100 Bin’e 1 lira

HT Magazin’den Hayati Arıgan’dan alınan habere göre, “Gülben Ergen, Yeşim Salkım’a TV programında kendisini evliyken evli erkeklerle ilişki yaşamakla itham edip kişilik haklarına saldırdığı iddiasıyla 100 bin TL’lik tazminat davası açmıştı. Salkım, avukatı Ersoy Akdemir aracılığıyla İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne başvurup hem Ergen’in iddialarına cevap verdi hem de karşı tazminat davası açtı.”

Olan Gülben Ergen’e Değilde, Yeşim Salkım’a Oldu

“Bir televizyoncu olarak görevini yaptı”

Salkım, Ergen’in evli olduğu dönemde, o yıllardaki eşi Hakan Uzan ile ilişki yaşadığını iddia ederek, 1 TL’lik manevi tazminat talep etti. Salkım’ın avukatı ise müvekkilinin bir televizyoncu olarak görevi gereği konunun Türk aile yapısı içerisindeki yeriyle ilgili değerlendirmeler yaptığını söyledi.

Ergen’e birçok kişinin tanık olduğu iddia edildi!

Mahkemeye sunulan dilekçede, Salkım’ın eski eşi Hakan Uzan’ın, kendisi ile evli olduğu dönemde, davacı Gülben Ergen’le birliktelik yaşadığı ifade edildi. Ayrıca, Ergen’in Uzan’la ilişki yaşadığına ve birçok kişinini tanık olduğu bir otel baskınında yakalandıkları da iddia edildi.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler