Ana SayfaÜnlülerCeren Hindistan ölme riski olan kızını tedavi ettirmeyince mahkemelik oldu! İşte açıklaması

İlgili Postlar

Ceren Hindistan ölme riski olan kızını tedavi ettirmeyince mahkemelik oldu! İşte açıklaması

Ceren Hindistan hakkında bomba iddia. Ünlü manken, ölme riski olan kızının tedavisini yaptırmadığı gerekçesiyle mahkemelik oldu. Kızının tedavisini, ölme riski olmasına rağmen hastaneden çıkardığı iddia edilen Ceren Hindistan, konu hakkında ilk kez açıklama yaptı. Detaylar haberimizde…

Ceren Hindistan eski eşi Ümit Aslan için çok sert konuştu

Ceren Hindistan ölme riski olan kızını tedavi ettirmedi mi?

Ceren Hindistan’ın iki buçuk yaşında olan kızı Arya’nın, böbreklerinde kötü huylu Wilms Tümörü rastlandığı ve kemoterapi görmesi gerektiği, ancak buna rağmen ünlü mankenin kızını hastaneden çıkardığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Ceren Hindistan ve birlikte olduğu Ümit Aslan, İstanbul’da bulunan özel bir hastaneye başvurdu ve kızlarının kötü hastalığı olduğunu öğrendi. Hastanede kızlarının tedavi edilmesi gerektiğini öğrenmelerine rağmen, Arya’yı hastaneden çıkardıkları iddia edildi. Minik Arya’nın tedavi olmadığı takdirde öleceğini belirten hastane yönetimi, mahkemeye başvurdu. Hindistan’ın, 5395 sayılı kanuna aykırı davranarak kızının koruma tedbirlerini ihlal ettiğini belirten hastane yönetimi, Ceren Hindistan’ı mahkemeye verdi. Sağlık tedbiri kapsamında kalan minik Arya’nın fiziksel ve ruhsal sağlığının korunması, bunun yanı sıra tedavisi için gerekli tıbbi bakım ve rehabilitasyonun yapılmasını engellediği iddia edilen Ceren Hindistan’ın çocuğuna koruma kararı verilmesi talep edildi.

Ceren Hindistan kimdir?

Ceren Hindistan’dan kızı hakkında açıklama! Tedaviyi red mi etti?

İddiaların ardından gözler Ceren Hindistan’a çevrilmişken, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Ceren Hindistan, açıklamasında “Nasıl güzel mesajlar alıyorum çok teşekkür ederim. Allah hepimizin evlatlarını korusun, evlatla sınamasın. Arya Rima böbreğinden rahatsızdı ve ameliyat oldu. Böbreği alındı. Anne olarak tedavisini yarıda kesmem mümkün mü? Hangi anne böyle bir şey yapar. Uyurken sabaha kadar 50 defa saçını okşadığım, kokladığım evladıma böyle bir kötülük yapabilir miyim? Babası da ben de bu süreci en iyi şekilde atlattık şükürler olsun ki! Ümit bey her daim her an yanımızdaydı. Ne yazık ki hastanemizdeki eksikler sebebiyle tedavi gördüğümüz hastaneden elimizde kötü delillerle çıkınca arkamızdan mecburi dava açtılar. Bir çeşit kuyruk acısı. Babası ve annesi olarak gerekli işlemlerimizi yapacağız.” ifadelerine yer verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler