Ana SayfaÜnlülerEbru Şancı'dan Hadise'nin bacaklarına yorum: Roberto Carlos gibisin!

İlgili Postlar

Ebru Şancı’dan Hadise’nin bacaklarına yorum: Roberto Carlos gibisin!

Ebru Şancı, şarkıcı Hadise’nin olay yaratan bacaklarına ilginç bir yorum yaptı. Hadise’nin konserinden bir fotoğrafını paylaşan Ebru Şancı, paylaşımında “Bacakların Roberto Carlos gibi” ifadelerine yer verdi. Ebru Şancı’nın yorumu, olay yaratacak. İşte detaylar…

Hadise’nin oyunu ortaya çıktı! Bakın kendini nasıl zayıflatmış!

Hadise zayıfladı mı?

Ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz hafta Coachella Festivali’ne katılan ünlüler arasında yer alıyordu. Festivalden fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Hadise’nin bacaklarının incecik olduğu dikkat çekmişti. Kilo verdiği ve forma girdiği düşünülen Hadise’nin geçtiğimiz günlerde verdiği konserde yine eskisi gibi kilolu olduğu göze çarptı.

Hadise kimdir?

Korumalarına önlem aldırdı

Maltepe’de konser veren Hadise’nin, basın mensuplarını sahneye yaklaştırmamak için korumalarına talimat verdiği, korumaların habercilere yaptığı “Hadise Hanım yakın plan fotoğraf çektirmek istemiyor. Çıkan görüntülerden rahatsız oluyor. Bu konuda çok kesin talimatı var. Ama uzaktan görüntü alabilirsiniz.” şeklindeki uyarı ile anlaşıldı.

Meğer photoshop kullanmış

Hadise’nin sahneye çıkması ile bu önlemin nedeni belli oldu. Birkaç gün öncesine ait sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraflarda zayıf görünen Hadise’nin aslında fotoğraflara photoshop uyguladığı ortaya çıktı. Bu iddialar büyük yankı uyandırdı.

Ebru Şancı’dan Hadise’ye “Bacakların Roberto Carlos gibi”

Seksi bir kıyafet ile sahneye çıkan Hadise, Ebru Şancı’nın da yakın markajına girdi. Ebru Şancı, Hadise’nin konserine çekilen bir fotoğrafını sosyal medya hesabından “İyi hoş kızsın da bacaklar yeminle Roberto Carlos gibi” yorumu ile paylaştı. Şancı’nın bu yorumu, takipçilerini de ikiye böldü. Kimi sosyal medya kullanıcıları Ebru Şancı’yı destekleyerek Hadise’yi kilolu bulduğunu ifade ederken, kimileri de Hadise’nin gayet hoş fizikli biri olduğu yorumlarına bulundu.

Ebru Şancı kimdir?

Ebru Şancı’nın bu beklenmedik çıkışının ardından gözler Hadise’ye çevrildi. Hadise’nin Ebru Şancı’ya yanıtı ne olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler