Ana SayfaDedikoduOlan Gülben Ergen'e Değilde, Yeşim Salkım'a Oldu

İlgili Postlar

Olan Gülben Ergen’e Değilde, Yeşim Salkım’a Oldu

Gülben Ergen’i İfşa Eden Yeşim Salkım, 2 Projesinden Birden Oldu

Aralarında kavga bir türlü bitmeyen Yeşim Salkım ve Gülben Ergen arasında ki sürtüşme geçtiğimiz günlerde tekrar başlamıştı. Yıllar önce de “bana bir şey olmaz” cümlesini kuran Gülben Ergen’e gerçekten yine bir şey olmadı fakat Yeşim Salkım iki projesinden birden oldu.

“Gülben Ergen Türkiye’nin Gelmiş Geçmiş En Büyük ….”

Hatırlayacağınız üzere Gülben Ergen’in evli bir iş adamıyla dedikoduları çıkmaya yeni başlamışken Yeşim Salkım “Duymayan Kalmasın” programına bağlanıp herkesi şaşırtacak ithamlarda bulunmuştu. Sevdiği adamın Gülben Ergen tarafından alındığını söyleyen Yeşim Salkım hüngür hüngür ağlamıştı. Daha sonra sosyal medya hesabından açıklama yapan Gülben Ergen’e Yeşim Salkım’a cevap gecikmedi derken işin içine Seren Serengil de girince olay iyice büyüdü. Yine bir iddiaya göre Gülben Ergen’in Yeşim Salkım, Seren Serengil ve eski eşi Erhan Çelik’i mahkemeye vereceği konuşulmuştu.

“Hem Tv Programını, Hem De Sinema Projesini Elimden Aldılar”

Beyaz TV’de Söylemezsem Olmaz’ın canlı yayına katılan Yeşim Salkım yaşadığı zor günleri anlattı. Salkım, “Gülben Ergen’i ifşa edip konuştuktan sonra bir televizyon programı bir de sinema projem vardı elimden aldılar.” ifadelerinde bulundu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler