Ana SayfaDedikoduDemet Akalından "Kuzen" İsyanı!

İlgili Postlar

Demet Akalından “Kuzen” İsyanı!

Demet Akalın Eleştirilere İsyan Etti: Anneannem İnleye İnleye Gitti

Kuzeninin kanser hastası oğluna yardım etmediği eleştirilerine maruz kalan Demet Akalın, takipçisinin “güle güle giyin çizmeni” yorumuna karşılıksız kalmadı. Demet Akalın, “Anneannem inleye inleye gitti. ‘Gelin helallik alın’ derken bizi dinleyen olmadı” dedi.

“O Yavru Hiç Görmeyecek”

Kuzeninin bir televizyon programında Demet Akalın’ın kendisi ve hasta yeğeni ile hiç ilgilenmediğini söyledikten sonra tepkiler bir bir gelmeye başladı. Takipçisi Demet Akalın’ın paylaştığı gözlüklü fotoğrafa şu yorumda bulundu “Kalbi çok güzel Demet’in… Ey insanlık neredesin? Gözlüklerinizi çıkarıp bakın gerçekleri görürsünüz tabii. O kör olan yavru hiç göremeyecek. Utancım insanlığa… Güle gül giy çizmeni Demet” yorumundan sonra Demet Akalın kayıtsız kalmadı.

Ünlü şarkıcı şu sözlerle karşılık verdi: “Anneannem b.klarını duvara sürerken, ben insanlara ‘gelin helallik alın’ derken bizi dinleyen hiç olmadı! İnsanlık herkese mahsus bir şeydir. Anneannem inleye inleye gitti. Allah yukarıda! Tehdit, şantaj ve diğer yanda inleyerek giden anneannem. O yüzden olayın iç yüzünü bilmeden sayfamda bana hakaret edip durmayın. Herkesin kıymetlisi kendine. 20 senedir bir kere arayan olmamış beni! Varsın ben gözlüklü olayım… Hiçbir şey sebepsiz değildir. Hanımefendiye yardım eden etmiş işte daha benimle işleri olmasın!”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler