Ana SayfaÜnlüler'Kadın yüz vermezse erkek taciz etmez' diyen Tuğba Ekinci'den ilginç savunma!

İlgili Postlar

‘Kadın yüz vermezse erkek taciz etmez’ diyen Tuğba Ekinci’den ilginç savunma!

‘Kadın yüz vermezse erkek taciz etmez’ diyerek skandal açıklamalara imza atan Tuğba Ekinci, kendini savundu. Eleştirilere yanıt veren Ekinci, ilginç savunması ile ‘pes’ dedirtti. Detaylar haberimizde…

Tuğba Ekinci’den skandal ‘taciz’ açıklaması: Kadın yüz vermezse, erkek taciz etmez!

Tuğba Ekinci’den skandal taciz açıklaması

Şarkıcı Tuğba Ekinci, verdiği bir röportajda “Tacize uğradınız mı hiç?” sorusuna büyük bir skandala neden olan bir yanıt verdi. “O konu çok yalan. Türk erkeği asildir. Kadınlar yüz vermeden hiçbir Türk erkeği taciz etmez. Olsa bana olurdu. Durup dururken bu yaşıma kadar kimsenin tacizini görmedim. Onu söyleyen kadınlar emin ol ki o adama yüz vermiştir.” şeklinde bir açıklama yağan Ekinci, eleştiri oklarının hedefi oldu.

Tuğba Ekinci kimdir?

Tacizle tecavüzü ayırın

Sosyal medyada skandal sözleri ile eleştirilen Tuğba Ekinci, sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile kendini savundu. Ekinci, eleştirilere “Röportajı okuyan vatandaşlar tacizle tecavüzü ayırt edin. Ne bu böyle, hayırdır?” diyerek yanıt verdi. Tuğba Ekinci’nin kendini savunurken aslında açıklamasında tecavüzün değil, tacizin kadının yüz vermesi ile gerçekleşebileceğini ifade etmesi yeni şaşkınlıklara yol açtı.

Bu sözler çok tartışılır

Son zamanlarda sıkça gündeme gelen ‘taciz’ haberlerine rağmen Tuğba Ekinci’nin bir kadın olarak “Kadınlar yüz vermeden hiçbir Türk erkeği taciz etmez.” şeklinde  bir açıklama yapması gündem yarattı. Bu konu daha çok tartışılacak gibi görünüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler