Ana SayfaÜnlülerBeyaz Show sezon finali yaptı!

İlgili Postlar

Beyaz Show sezon finali yaptı!

Sevilen komedyen Beyazıt Öztürk, uzun yıllardır televizyon ekranlarında yer alıyor. Beyazıt Öztürk, yıllardır yayınlanan “Beyaz Show” ile geniş bir hayran kitlesine sahip. İzleyiciler yıllardır olduğu gibi, her cuma merakla yeni bölümü ve konukları izlemek için sabırsızla bekliyor. Beyaz Show bu haftadaki bölümünde sezon finali yaptı. Peki sezon finalinde neler yaşandı? İşte detaylar…

Beyaz Show’da Ezgi Mola İçin Yapılan Sürpriz Kırdı Geçirdi!

Beyaz Yine Kahkahalara Boğdu!

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı “Beyaz Show” da bu hafta; ünlü şarkıcı Koray Avcı, ünlü oyuncular Hasibe Eren, Sarp Apak, Enis Arıkan, başarılı spiker Beste Uyanık ve Miss Turkuaz Europe 2017 Mihriban Zeren konuk oldu.  Sesi Gülen Adam”Koray Avcı”, sevilen şarkılarını seslendirdi. Stüdyodaki ve erkan başındaki izleyiciler tam bir müzik şöleni yaşadı. Beyaz’ın sürprizlerinden biri  ise Enis Arıkan’a oldu. Sosyal medyada annesi ile çektiği videolarla dikkat çeken Enis Arıkan’ın annesi Selma Arıkan’ı gizlice stüdyoya getiren Beyaz, herkesi şaşkına çevirdi. Stüdyoya girdiği andan itibaren verdiği pozitif enerjisi ile dikkat çeken Selma Arıkan, herkesin sevgisini kazandı. Sürprizler Ezgi Mola ile devam etti. “İsmini Vermek İstemeyen İzleyici” olarak canlı yayına bağlanan sevilen oyuncu Ezgi Mola, kız çocuğu taklidi yaparak en iyi arkadaşı Enis Arıkan’a evlenme teklifi etti. Üst üste sürprizlerin yapıldığı sezon finalinde Jet Sosyete ekibi de boş durmadı. Bartu Küçükçağlayan, Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Tuğba Çom, Deniz Cengiz, Ecem Uzun ve Emre Taştekin’in rol arkadaşlarını “tiye almak” için çektiği videoyla herkesi kahkahalara boğdu.

Beyazıt Öztürk Kimdir?

Beyaz Show Sezon Finali Yaptı!

Beyaz’a bir sürpriz de Kubat’tan geldi. Yeni çıkan albümü Türküyüz’ü  tanıtım amacıyla stüdyoya geldi. Stüdyoda olan Türkücü Kubat, yeni albümünde yer alan “Firari” parçasıyla izleyicileri büyüledi. Sezonun son bölümünü müthiş bir finalle tamamlayan Beyaz, yeni sezonda da ekranda olacağının sinyalini verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler