Ana SayfaDizilerBeyaz Show'da Ezgi Mola İçin Yapılan Sürpriz Kırdı Geçirdi!

İlgili Postlar

Beyaz Show’da Ezgi Mola İçin Yapılan Sürpriz Kırdı Geçirdi!

Beyaz Show’a konuk olan Ezgi Mola için geçtiğimiz cuma akşamı, programda yapılan sürpriz, izleyicileri kırdı geçirdi! Beyaz Show’un 8 Aralık Cuma akşamı yayınlanan yeni bölümünde, ünlü oyuncu Mola’ya yapılan güzel şaka hem Ezgi’yi hem de ekran başındakileri epeyce güldürdü.

“Maide’nin Altın Günü” adlı son komedi filmiyle gündemde olan Ezgi Mola, Beyaz’ın bu haftaki konuğuydu. Ezgi, hayranı olduğu ünlü oyuncu Jason Statham’la ilgili ilginç ve komik yorumlarını sosyal medyada paylaşmasıyla sık sık gündeme gelmekteydi. Güzel oyuncu Mola’nın bu paylaşımlarını fırsat bilen Beyaz, cuma günkü programında, “Hızlı ve Öfkeli” filminin efsane oyuncusu Jason Statham’la ilgili güzel bir şaka yaptı.

Ezgi Mola’ya Beyaz Show’da Jason Statham Sürprizi

Hayaller Jason Statham, Gerçekler Antalyalı İsmail!

Beyaz, programında; “Jason Statham geliyor” diyerek, efsane oyuncunun Türk işi versiyonunu davet edince hem Ezgi’yi hem de izleyicileri gülmekten öldürdü! Beyazıt Öztürk; Jason Statham’a benzerliğiyle, sosyal medyada olay olan Antalyalı İsmail’i stüdyoya davet edince, güzel oyuncu kahkaha krizine girdi! İşte güldüren sürpriz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler