Ana SayfaÜnlülerEzgi Mola: "Sormayın utanıyorum"

İlgili Postlar

Ezgi Mola: “Sormayın utanıyorum”

Eğlenceli ve neşeli yapısıyla sempati toplayan Ezgi Mola, geçtiğimiz günlerde yeni açıklamalarda bulundu. İşte detaylar.

Türkiye’de kısa süre içerisinde yıldızı parlayan oyunculardan birisi olan Ezgi Mola, 2000 yılında başladığı kariyerinde 18 yılda 39 farklı projede yer aldı. Yer aldığı projelerdeki yüksek başarısı sayesinde aranan isimlerden birisi olan Ezgi Mola, son yıllarda ekranlardan uzak kaldı. En son 2012 yılında ekranlarda bir projeye dahil olan ünlü isim, gelen teklifleri de reddediyor.

Köpeğe yapılan işkenceye Ezgi Mola isyan etti

Ezgi Mola kilolarıyla konuşuldu

Diziler yerine daha çok sinema filmlerinde yer alan Ezgi Mola, aynı zamanda son dönemlerde verdiği kilolar nedeniyle de konuşuluyor.

Ezgi Mola kimdir?

“Sormayın utanıyorum!”

Geçtiğimiz günlerde objektiflere yakalanan Ezgi Mola, muhabirlerin sorusu üzerine utandı. “Sizi çok zayıflamış gördük” diyerek oyuncuya kiloları ile ilgili soru yönelten muhabirlere Ezgi Mola’nın yanıtı ise “Çok mu belli oluyor? Bu konuda soru sormayın ne olur, çok utanıyorum” oldu. Oyuncunun bu yanıtı oldukça dikkat çekerken yeni film ve dizi projeleri hakkında kısa bilgiler de soruldu. Mola, Yılmaz Erdoğan’la birlikte projeye hazırlandıklarını söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler