Ana SayfaDizilerTolgshow'un ilk konuğu belli oldu

İlgili Postlar

Tolgshow’un ilk konuğu belli oldu

Yaz sezonunda yeniden ekranlara gelecek olan Tolgshow’un ilk konuğu belli oldu. Işte programın yeni dönemiyle ilgili detaylar.

Türkiye’nin sevilen komedyenlerinden birisi olan Tolga Çevik, Tolgshow ile yeniden ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yeni sezonuyla başlayacak olan Tolgshow’un ilk konuğu ise Binnur Kaya olacak.

Hülya Avşar Tolga Çevik’i çileden çıkarmış!

İki komedyen sahnede olacak

Dizilerde izleyenleri güldürmeyi başaran oyunculardan birisi olan Binnur Kaya, Tolga Çevik ile aynı sahneyi paylaşacak. Tolgshow ilk bölümü için paylaşılan fragmanlarda kahkaha dolu bir bölümün hazırlandığı görülürken sahnede iki isim oryantal şov da yapacak.

Tolga Çevik kimdir?

Binnur Kaya’dan “Erotik” itirafı: Arkadaşımın kırbacı yine sahnede!

Binnur Kaya ile sohbet sırasında “Ne tür bir oyuncusunuz?” sorusunu yönelten arkadaşım, aldığı “Erotik” yanıtı ile birlikte coşacak. Kırbacını çıkararak bu anlarda coşan arkadaşım izleyenlere de keyifli anlar yaşatacak.

Binnur Kaya kimdir?

İkinci bölümde konu lazer epilasyon

Programın ikinci bölümünde ise Arkadaşım ile Sarp’ın maceraları ekrana getirilecek. Epilasyon aletinin ilk mucidini canlandıracak olan ikili, ev ev dolaşarak kadınlara epilasyon cihazını satmaya çalışacak. Bu anlar da yine eğlenceli ve bol kahkahalı geçecek.

Tolgshow’un yeni sezon ilk bölümü 30 Haziran Cumartesi saat 22.15’te FOX’ta.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler