Ana SayfaÜnlülerHülya Avşar Tolga Çevik'i çileden çıkarmış

İlgili Postlar

Hülya Avşar Tolga Çevik’i çileden çıkarmış

Son zamanlarda kadınlara yönelik açıklamaları ile gündemde olan Hülya Avşar’ın, Tolga Çevik’i çileden çıkardığı görüntüler ortaya çıktı. Tolga Çevik’e defalarca aynı soruyu farklı şekillerde soran Hülya Avşar’ın, Çevik’i çileden çıkardığı dikkat çekti. İşte detaylar…

Bir Hülya Avşar Sohbeti isimli programında ünlü isimleri konuk olarak ağırlayan Hülya Avşar’ın 1 Aralık 2017 günkü program konuğu Tolga Çevik’ti. Programda yayınlanmayan bir bölüme ait video, bugün ortaya çıktı. Ünlü komedyen Tolga Çevik, İngilizce öğrenmesinde annesinin büyük katkısı olduğunu ifade etmeye çalışırken, Hülya Avşar’ın defalarca “Annenden mi öğrendin?”, ”İngilizceyi kim öğretti?” şeklinde aynı soruları üst üste sorması şaşkınlık yarattı. Tolga Çevik’in çektiği zorluk ise, yüzünden okundu.

Tolga Çevik kimdir?

İşte Hülya Avşar ve Tolga Çevik arasında geçen o ilginç diyalog…

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=gz30mXsXALE

Hülya Avşar, geçtiğimiz haftaki programında kadınlar hakkında yaptığı konuşmalar ile gündem yaratmıştı. Konuk olarak ağırladığı Mehmet Aslantuğ ile arasında geçen diyalog şu şekildeydi…

Hülya Avşar: Ben şeyciyim. Erkek çalışsın, kadın evde çocuklarını kendi büyütsün, yemeğini yapsın, kocasını karşılasın.

Mehmet Aslantuğ: Tam bu değil galiba. Bu biraz sertleşmiş hali. Üretime girmesi lazım kadının. Muasır medeniyet seviyesi başka türlü olmuyor var ya Ata’nın işaret ettiği.

Hülya Avşar: Onu yapsın. Kadın özgürlüğüne hiçbir zaman… Evde de kadın baskın, dışarıda erkek, erkek egemenliği diyorum, erkek üstünlüğü, baskısı demiyorum. Erkek egemenliği güzel bir duygu geliyor bana.

Hülya Avşar kimdir?

Mehmet Aslantuğ: Özgürlükten kastın üretimde de olması dahil değil mi oraya, üretimde. Yani hayatın içinde. Yoksa gezip tozmuyor özgürlükten kasıt.

Hülya Avşar : Hayır, çalışabilir anlamında. Ben kızıma da söylüyorum muhakkak işin olsun. Kocan kim olursa olsun, dünyanın en zengin adamı da olsa senin kendi işin olsun. Ama erkek egemenliği diyorum. Bir erkek kadına sarıldığı zaman, kolunun altına girebileceğin bir erkekten bahsediyorum.

Mehmet Aslantuğ: “Bunu şöyle formüle etmek zorundayız. Bu erkeğe de anlam katar kadına da… Bu duyguları koruyalım ama kadın evinde üretimden çekilip bütün istikbalini bir adamın vicdanına, aşkına, samimiyetine, günün sonunda bir gün aklının karışmasına yanılgılarına bırakmamalı.

Deniz Akkaya, “Kadın evinde otursun. İki işi birden beceremiyor!” diyen Hülya Avşar’a isyan etti: Cahil!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler