Ana SayfaDedikoduSeren Serengil'in Eşi Yaşar İpek Yasak Aşk'mı Yaşıyor..

İlgili Postlar

Seren Serengil’in Eşi Yaşar İpek Yasak Aşk’mı Yaşıyor..

Son dönemlerde şarkıcı Seren Serengil ve şarkıcı eşi Yaşar İpek aralarında yaşanan olaylarla Seren Serengil’in düşük yapması, Magazin Haberleri’ndeki yankıları devam ederken şarkıcı Yaşar İpek hakkında bomba bir iddia daha gündeme düştü. Yaşar İpek hangi güzelle yasak aşk yaşıyor? Detaylar Haberimizde..

Bomba İddia! Yaşar İpek’in Evlenmeden Önceki Şok İlişkisi Ortaya Çıktı!

Seren Serengil’in Eşi Yaşar İpek Yasak Aşk’mı Yaşıyor..

Boşanma arifesinde olan Seren Serengil’in Eşi Yaşar İpek’in ünlü fuybolcu Emre Aşık ile boşanma sürecinde olan eşi Yağmur Aşık’ın aşk yaşadığı iddia edildi.

Yaşar İpek ve Yağmur Aşık’ın aynı teknede varolan fotoğraflarının ortaya çıkması ünlü ikilinin aralarında bir aşk dedikodusu çıkmasına sebep oldu.

Yaşar İpek kimdir?

Seren Serengil kimdir?

Yaşar İpek Yasak Aşk’mı Yaşıyor?

Şarkıcı Seren Serengil ile yaşadıkları olaylı boşanma süreci tüm hızıyla devam ederken ünlü şarkıcı Yaşar İpek hakkında Magazin gündeminde ortaya çıkan iddiaların ardı arkası kesilmiyor. En son Seren Serengil’in savcılığa şikayeti ile birlikte eşi Yaşar İpek’in zorlama hapis cezasına çarptırılmasının hemen ardından ortaya atılan aşk iddiaaı magazin haberlerinde bomba etkisi yarattı.

Birlikte Tekne Tatiline Çıktılar!..

Futbolcu Emre Aşık ile aralarındaki çekişmeli olarak devam eden boşanma davası sürerken eşi Yağmur Aşık’ın şarkıcı Yaşar İpek ile aşk olduğu iddiası ortalığı karıştırdı.

Beyaz tv’de sunucu Ece Erken ve sivri dilli yorumcu Bircan Bali’nin hazırlayıp magazinin nabzını tuttukları Söylemezsem Olmaz programında ortaya çıkan iddiaya göre, Yağmur Aşık ve Yaşar İpek beraber tekne tatiline çıktıktan sonra ikilinin sosyal medyadan yaptıkları paylaşımları ele verdi.

Aynı Tekne Tatili Fotoğrafları Yakalattı!..

Geçtiğimiz hafta şarkıcı Yaşar İpek ve Yağmur Aşık çıktıkları tatildeki teknedeki fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından ayrı ayrı paylaşmış olup, Yaşar İpek’in yanındaki kadının ise Yağmur Aşık olduğu iddia edilmişti.

Yaşar İpek’in kaldığı teknede bir kadınla fotoğraflanmasının hemen peşinden, Instagrada yayınladığı fotoğraftaki giysilerinin tıpa tıp aynı olması Yaşar İpek’in genç bir kadınla teknede olduğunu ispatlamıştı.

Ünlü futbolcu Emre aşık eşi yağmur aşık ile boşanıyorlar!

Paylaşımda Yaşar İpek İle Yağmur Aşık Kıyafetleri Aynı!!..

Paylaşımda Yaşar İpek’in yanındaki kadının da üzerindeki kırmızı büstiyeri dikkat çekmiş ve Yağmur Aşık’ın da, Instagrama kırmızı büstiyerinin üzerinde olduğu bir fotoğraf paylaşmıştı.

Yaşar İpek: “Arkadaşımın Eşi”

Söylemezsem Olmaz programın bu iddiaların peşinden açıklama yapan şarkıcı Yaşar İpek, Yağmur Aşık ile aşk iddialarını reddetmiş ve fotoğrafta yanında olan kadının arkadaşının eşi olduğunu açıklamıştı.

Seren Serengile Olay Gönderme!…

Yağmur Aşık da, Yaşar İpek’in yalanlamasının hemen ardından açıklamalar yaparak, şarkıcı Seren Serengil’e yaptığı bir göndermeyle de ayrı bir tartışmayı başlarmış oldu.

”Seren Serengil’i ciddiye almıyorum. Elinde maşa olarak kullanıyor beni. Benim kendisiyle bir sorunum yok. Hatta kendisine iyi dileklerimi de iletmiştim.”

Seren Serengil’le boşanma aşamasında olan Yaşar İpek Yağmur Aşık’la yakalandı

Yağmur Aşık: “……Yaşar Benim Arkadaşım.”

‘Yaşar İpek’le sosyal medyada takipleşmeye başladığım anda aşk dedikoduları çıkmaya başladı. Yaşar benim arkadaşım. Hayatımda kimse yok şu anda.”

Yağmur Aşık, Yaşar İpek’in evine gittiği hakkında yapılan dedikodulara ise; ”Benim üzerimden prim yapıyorlar. Kimseye hesap vermek zorunda değilim. Bundan sonra dava açacağım.”

En Son Dakika Magazin Haberleri ….Burada!

 

Seren Serengil’le boşanma aşamasında olan Yaşar İpek Yağmur Aşık’la yakalandı

Seren Serengil’le boşanma aşamasında olan Yaşar İpek Yağmur Aşık’la yakalandı

Ortalığı karıştıracak iddia! Yaşar İpek, Yağmur Aşık'la yasak aşk yaşıyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler