Ana SayfaDizilerAfili Aşk 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Muhsin Olanları Hatırlamaya Başlıyor!

İlgili Postlar

Afili Aşk 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Muhsin Olanları Hatırlamaya Başlıyor!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Afili Aşk dizisi çarşamba günlerinin vazgeçilmez dizisi olmaya devam ediyor. Dizi 15. yeni bölümüyle 25 Eylül çarşamba günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ameliyat olduktan sonra Muhsin bey işleri Kerem’e bırakır ve sürekli gezmek ister. Kamp yapmak isteyen Muhsin, aileyi ikna edip hep beraber doğaya çadır kurup kamp yaparlar. Orada Kerem’le Ayşe, yakınlaşmaya başlar ama korktukları da başlarına geliyor. Muhsin olanları hatırlamaya başlıyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Muhsin Olanları Hatırlamaya Başlıyor!

Afili Aşk 15. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Volkan, birden kendini evlilik yolunda buluyor ve onun için tehlike çanları çalmaya başlıyor. Olanlar karşısında şaşıran Volkan Kerem’le Ayşe’den yardım istiyor.Kerem’in eski sevgilileri bir bir ortaya çıkıyor. Bu durum Ayşe’yi sinirlendiriyor.  Kriz geçirmeden önce neler yaşandığını unutan Muhsin, olay günü yaşananları birden hatırlamaya başlıyor. Zaten bunun bir gün başlarına geleceğini tahmin eden Kerem’le Ayşe, sahte evliliklerini Muhsin’e nasıl açıklayacaklar?

İşte Afili Aşk 15. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/SgIBYR-DmDE

AFİLİ AŞK 14. BÖLÜM ÖZETİ!

Muhsin bey, hastaneye kaldırılır ve acilen ameliyata alınır. Ayşe, hava almak için dışarı çıktığında Muammer hocayla karşılaşır. Hoca olanlardan üzgün olduğunu söylerken ağzından kendisini Ceyda’nın yönlendirdiğini kaçırır. Ayşe, Kerem’e tüm olanların Ceyda’nın planı olduğunu söyleyince, Ceyda’yı işten kovar. Şirkete gelen güzel denetmeni gören Volkan’la Kerem önce heyecanlanırlar.

Sırma, şirket çalışanlarını yetersiz görür ve işçi çıkarmak ister. Şirketten İlk gidende Erkut olur. Kerem, bambaşka biri olur ve çalışanlara sert davranmaya başlar. Gece yarılarına kadar birlikte çalışmak zorunda kalan Sırma ile Kerem’in yalnız kalmaları Ayşe’yi kıskançlık krizlerine sokar. Hatta şirkete gizlice giderek onları izler. Gece mesaisinde Sırma, Kerem’e asılır ama Kerem’den yüz bulamaz.

Sırma’nın telefonda yönetici olarak Kerem’in yetersiz olduğunu söylerken Kerem duyar. Ayşe, Kerem’e çok değiştiğini şirketle ilk ortak olduğunda yaptığı konuşmada aile şirketi olduklarını söylediğini ona hatırlatır. Kerem,kendi gibi davranmaya karar verir. Ancak Sırma şirketin yeni bir yönetici tayin ettiğini Kerem’e söyler. Şirketin yeni yöneticisi Ceyda’dır.

Afili Aşk 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kerem’le Ayşe Kampta Aynı Çadırda Yatacak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler