Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı! Şeref Yıldız'ı Kaçırmaya...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı! Şeref Yıldız’ı Kaçırmaya Karar Veriyor!

Show Tv ekranlarının yeni dizilerinden Kuzey Yıldızı İlk Aşk 2. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizi 3. yeni bölümüyle 28 Eylül cumartesi günü ekranlara gelecek. İlk iki bölümüyle izleyenlerden tam not alan Kuzey Yıldızı İlk Aşk ilginç hikayesiyle ve usta oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Yıldız, Kuzey’i kasabadan kovmak için elinden geleni yapıyor. Ama Kuzey, ne evinden ne de kasabadan gitmeye niyeti yok. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin 3. bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Şeref Yıldız’ı kaçırmaya karar veriyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Şeref Yıldız’ı Kaçırmaya Karar Veriyor!

Kuzey Yıldızı ilk Aşk 3. bölüm 1. fragmanında; Yıldız’ın evini yakmaya çalışmasından sonra Kuzey, evinde yeni önlemler almaya başlıyor. Kuzey, Yıldız’ın kardeşinin kendisini denize attığını unutmaz ve ilk fırsatta aynısını ona yaparak intikamını alır. Kasabalılar bu seferde Kuzey’in kızlarını hedef alır. Şeref, kız kardeşine ve karısına Yıldız’ı kaçırmaya karar verdiğini açıklıyor.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 3. bölüm 1. fragmanı….

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 2. SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Yıldız, Kuzey’in kendisini hiç sevmediğini öğrenir ve bu onun öfkesini daha da büyütmesine neden olur. Kuzey, bir taraftan Yıldız’ın tuzaklarına karşı uğraşırken, diğer yandan da kızlarıyla uğraşmak zorunda kalır. Kasabadaki okula başlayan kızlar, ilk okul gününde olay çıkarırlar. Kuzey’in iş arama çabaları devam eder. Sefer’in yanında işe başlayan Kuzey, hiç bir şey beklediği gibi olmaz.

Kuzey’in kız kardeşi Kamer ile Yıldız’ın erkek kardeşi Poyraz arasındaki yasak aşk ortaya çıkar. Bu aşkın ortaya çıkmasıyla iki ailenin yıllardır süren düşmanlığı yeniden alevlenir. Sefer, Yıldız’ın intikamını almak için harekete geçer ve Kamer’i kaçırır ve ortalık fena karışır. Kuzey’i kasabada barındırmamaya, onun dünyasını başına yıkmaya yeminli Yıldız, Kuzey’in evinin çatısını ateşe verir.

Çatıyı onarmak için uğraş veren Kuzey’in bütün emekleri boşa çıkar. Yangından sonra Kuzey, bütün bunları yapan Yıldız’a yıllarca onu terk ettiği için vicdan azabı çektiğini ama şimdi, onun için kocaman bir hiç olduğunu söylemesi Yıldız’ı alt üst eder. Dere kenarına giden Yıldız, onu unuttuğunu haykırır.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 2. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! ‘Sen Benim İçin Kocaman Bir Hiçsin’!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler