Ana SayfaDizilerYasak Elma 51. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Şahika'yla Ender Bile Başa Çıkamıyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 51. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Şahika’yla Ender Bile Başa Çıkamıyor!

Yasak Elma dizisi merakla beklenen 50. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ender, ortaya çıkıyor ama Erim onu affetmiyor hatta evden kovuyor. Erim’e kendisini inandırmak için her yolu deneyen Ender, başarılı olamıyor. Halit’in gözü Şahika’dan başkasını görmüyor ve başkasına da inanmıyor. Erim’in kanında zehirli madde bulunması bile Yıldız’ın üzerine kalıyor. Şahika’yla Ender bile başa çıkamıyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Şahika’yla Ender Bile Başa Çıkamıyor!

Yasak Elma 51. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ender’in gelmesiyle onu öldürmekten suçlanan Yıldız, derin bir nefes alır. Ancak ne Halit’in kızları ne de Halit onu istemez. Şahika, Ender’i öldürmeye teşebbüsten gözaltına alınır. Ama Ender’in kafasına vurup boğaza atan Yiğit’tir. Ender, onu yıllar önce bırakıp gittiği için vicdan azabı duyar ve onu ele veremez. Otomatikman Şahika’yı da. İfadesinde kendisinin kafasına vuran kişinin Şahika, olduğunu tahmin ettiğini söyler ve Şahika serbest kalır.

YASAK ELMA 50. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Erim, annesini Şahika’nın dolduruşuyla istemez. Ender’in Şahika’yı kıskandığı için bu planı düşünürler. Yıldız, Şahika’nın zehirlediğini düşündüğü Erim’in yanına gidip onunla konuşur. Ender’le bir plan yapıp gizlice Erim’in kanını aldırıp tahlil yaptırmak ister. Emir, diğerlerini oyalarken Erim’in kanı alınır ama Halit’in odaya girmesiyle Yıldız suçlu durumuna düşer.

Şahika, Erim’den alınan kanı kendi tanıdığı laboratuvara gönderip tahlil yapılmasını, Yıldız’ın Erim’i zehirlediğini söyler. Halit, Yıldız’ı evden kovar. Yıldız, valizini alıp giderken, evin önünde ona bir araba çarpınca tekrar konağa döner. Şahika, Halit’e Erim’in annesini affetmesi için gelip başından geçenleri anlatmasını ister. Aile toplanır ve Ender başından geçenleri anlatır. Ama kimse ona inanmaz. Ertesi gün Ender, kendisini, boğazdan kurtaran ve aylarca bakan kişiyi getirip olanları ispat etmek ister.

Kaya, Ender’in ortaya çıkmasıyla, Caner’in her şeyi bildiğini ve kendisinde sakladığı için Caner’i affetmez. Ender, adamı arayıp her şeyi anlatması için eve çağırır. Aile tekrar toplanır ama adam ne kazası deyip Ender’in anlattıklarını yalanlar. Her şeyi kılıfına uyduran Şahika, Ender’i kurtaran adamına da satın almıştır.

Yasak Elma 50. Bölüm Fragmanı Geldi! Şahika’nın Foyası Ortaya Çıkacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler