Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı! Şeniz Kendisini Mi Öldürecek?

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı! Şeniz Kendisini Mi Öldürecek?

Kanal D’nin sevilen dizilerinden Zalim İstanbul 12. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Cemre, Cenk’in evinde kaldığını öğrenen Ceren’in evi basıp kendisini hırpalayıp hakaret etmesiyle, gidip bir otele yerleşir. Türkü barda iş bulan Cemre, hayat mücadelesi verirken, Karaçay’ların adamlarının devreye girmesiyle sokakta kalır. Cemre’nin Nedim’e yaptığı eziyetleri Seher gözüyle görür. Cemre ile Cenk, Nedim’i kurtarmak için iş birliği yapar. Dizinin yeni bölüm fragmanında Şeniz, oğluyla kendi canıyla pazarlığa giriyor. Şeniz kendisini mi öldürecek?

Pazartesi Dizileri 2019

Şeniz Kendisini Mi Öldürecek?

Zalim İstanbul 13. bölüm ilk fragmanı diziden hemen sonra yayınlandı. Fragmanda; Ceren’in Nedim’e eziyet ettiğini kendi gözüyle gören Seher, Cemre’nin dediklerinin doğru olduğunu anlayıp, kızının saçından tutup yerlerde sürükler. Şeniz, ana kız kavgası diye araya kimsenin girmesini istemez. Seher, Nedim’i Cemre’yle telefonda görüştürür. Nedim, Cemre’ye hep inandığını söyler. Nedim’e neler yapıldığını anlamak için Cenk, odasına kamera koydurur. Şeniz ise oğlunun arkasından iş çevirdiğini anlayıp, ona duygu sömürüsü yapıp kendisini balkondan aşağı atmaya çalışır. Nedim’e yapılan eziyet ortaya çıkacak mı?

İşte Zalim İstanbul 13. bölüm ilk fragmanı…

https://youtu.be/IOHq4ETJnjM

ZALİM İSTANBUL 12. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ceren, Cemre’nin Cenk’in evinde kaldığını öğrenip çılgına döner. Oraya gidip evi bir birine katar ve ablasının saçlarını yolup yerden yere atar. Cemre, Ceren hamile diye karşılık bile vermez. Seher, Cemre’nin akrabalarının evine gitmediğini öğrenip Agah beye kızına ne yaptığını sorar. Şeniz araya girip, Cemre’nin Cenk’in evinde kaldığını söyler. Cemre, oradan ayrılıp bir otele yerleşir ve bir türkü barda da işe başlar.

Seher, türkü barı bulup kızını gözyaşlarıyla gizlice izler. Ceren’in eziyetlerinden Nedim ölümle burun buruna gelip hastanelik olur. Cemre, onun hastanede olduğunu öğrenip yanına koşar ancak Agah beyin gelmesiyle hastaneden kovulması bir olur. Cenk, annesi ve babası tarafından Amerika’ya gönderilmek istenir. Bunu duyan Ceren Şeniz’i tehdit eder. Seher, Ceren’in Nedim’e kötü bir şey yapacağına inanmaz. Onun yanına gidip konuşur su verir. Eline su dökülünce içeri havlu almaya gittiğinde, Ceren’in Nedim’e, eğer Cenk giderse onu öldüreceğini söylediğini kulaklarıyla duyar.

Zalim İstanbul 12. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Cenk Cemre Ve Nedim İçin Savaş Veriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler