Ana SayfaDizilerÇocuk 4. Bölüm 1. Fragmanı Geldi! 'Birazda Sen Evlatlarınla Sınan'!

İlgili Postlar

Çocuk 4. Bölüm 1. Fragmanı Geldi! ‘Birazda Sen Evlatlarınla Sınan’!

Star Tv ekranlarının yeni dizisi Çocuk, yayınlandığı günden buyana reytinglerde ilk sıralara yerleşmeyi başardı. Dizi 3. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Akça’yı Hasan’dan korumak için söz veren Ali Kemal sözünde duruyor. Ancak iki kardeşin bir birini kırmasını istemediği, Hasan’ın tekrar hapse girmesini istemediği için Akça’yı feda ediyor. Hasan’la yaptığı pazarlığa uyup Akça’yı ona teslim ediyor. Efe’nin Akça’nın oğlu olduğunu öğrenen Şule ise Asiye’yi Ali Kemal’e ispiyonlayıp, ‘Birazda sen evlatlarınla sınan’ diyor.

Pazartesi Dizileri 2019

‘Birazda Sen Evlatlarınla Sınan’

Çocuk dizisi 4. bölüm ilk fragmanı dizinin bitiminden hemen sonra yayınlandı. Fragmanda; Asiye ne dediyse onu yapan Şule artık Efe’ye annelik yapmak istemediğini söylüyor. Asiye ise madem annelik yapmayacağını, bari insanlık yapmasını istiyor. Ali Kemal, Akça’nın eve dönmeyişinden Hasan’ın elinde olabileceğini düşünmeye başlıyor. Annesiyle Şule’nin tartışmasını duyan Ali Kemal, neler olduğunu sorduğunda, Akça’yı Hasan’a Asiye’nin teslim ettiğini söylüyor.

İşte Çocuk 4. bölüm fragmanı…

ÇOCUK 3. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hasan, kapıya geldiğinde Ali Kemal silahını alıp çıkıyor. Asiye, Hasan’ın karşısına çıkıp bunu yapmamasını yeni hapisten çıktığını, kendilerine bir şey olmayacağını olanan ona olacağını söylüyor. Hasan, Asiye’ye yolundan çekilmesini söylediğinde, iki güne kadar Akça’yı ona vereceğini söylüyor. Hasan, beklemeye geçiyor. Akça, Şule’nin ilaçlarını içmeyip çocuğunu emzirdiğini içine sindiremeyip, Efe’nin düştüğü balkona Şule’yi götürüp tehdit ederken Asiye içeri giriyor.

Asiye, Akça’ya gitmesi için yalvarıyor. Hasan, gözaltına alınır ve Efe’den mektubu verenin o olup olmadığını teşhis etmesi istenir. Efe, babaannesinin dediğini yapıp tanımadığını söyleyince Hasan serbest kalır. Ali Kemal, Akça’nın annesiyle birlikte bir plan yapar. Akça’yı bir eve götürüp bırakacak, Akça’nın annesi de Hasan’a kızının yerini söyleyecek ve içerideki polislerde Hasan’ı suç üstü yapacaklardır.

Ama Asiye, Hasan’a oraya gitmemesini tuzak olduğunu söyler. Şule ise, Akça’nın annesinden öğrendiklerinden sonra araştırmaya başlar ve Akça’nın sağlıklı bir bebek dünyaya getirdiğini öğrenir. Artık Efe’nin annesinin Akça olduğundan emin olmuştur. Asiye, Akça’yı götürüp Hasan’a teslim eder.

 Çocuk 3. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Asiye Akça’yı Hasan’a Teslim Edecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler